Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 20.00

Συναυλία για τα δικαστικά έξοδα αντιφασιστών συντρόφων

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Την Κυριακή 12 - 2 - 2017 πραγματοποιήθηκε συμπλοκή αντιφασιστών με νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο κτήμα Μάρη λίγο έξω από το Αγρίνιο, όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας των φασιστών. Το πρωί της ίδιας μέρας έλαβε χώρα αντιφασιστική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι νεοναζί της Χ.Α. εξαφανισμένοι από κάθε δημόσιο χώρο στο Αγρίνιο και κυνηγημένοι σε κάθε δημόσια εκδήλωση που επιχείρησαν έβρισκαν για χρόνια άσυλο στο μαγαζί του Μάρη όπου πραγματοποιούσαν εκδηλώσεις. Αντιφασίστες και αντιφασίστριες κάνοντας παρέμβαση στο χώρο με σπρέι βρήκαν απέναντι τους τόσο μέλη της Χ.Α. όσο και τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού. Αμφότεροι απωθήθηκαν και κυνηγήθηκαν ώσπου κρύφτηκαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος ενώ οι σύντροφοι-ισες αποχώρησαν.

Αργότερα η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις 10 αντιφασιστών σε διάφορα σημεία της πόλης χωρίς απολύτως καμία ένδειξη συμμετοχής στη συμπλοκή, παρά μόνο την πολιτική τους ταυτότητα. Στη διαδικασία αναγνώρισης που ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα όλοι τους αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος πράγμα που αποδεικνύει και τη συμπόρευση τους με τους νεοναζί αφού φάνηκε ότι αυτό που τους ενδιέφερε ήταν οι καταδίκες αγωνιστών άσχετα με τη συμμετοχή τους ή όχι στη συμπλοκή. Την Παρασκευή 15-11-19 θα πραγματοποιηθεί η δίκη των 10 αντιφασιστών στα δικαστήρια Αγρινίου.

Οι νεοναζί της Χρυσής αυγής αποτελούν το μακρύ χέρι του κράτους και των αφεντικών ενάντια στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση και δικαιοσύνη, ενάντια σε μια κοινωνία ισότητας αλληλεγγύης ελευθερίας.


ΣΥΝΑΥΛΙΑ:
ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 - 11 - 2019 / 20:00 /
ΜΕ ΤΟΥΣ: DEJA VU (Άρτα), Προμηθευτής (Αγρίνιο)


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-11-19 / 9:00 / ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

πηγή : http://stekidask.blogspot.com/2019/11/blog-po…