Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 18.00

Συνέλευση

Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

Μέσα στα πλαίσια αυτά η εντατικοποίηση της καταστολής που πραγματοποιείται ενάντια στον αναρχικό χώρο δεν μας εκπλήσσει, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα αποτελέσουμε τον κύριο στόχο της κρατικής τρομοκρατίας. Τα στημένα κατηγορητήρια , το κλείσιμο καταλήψεων, η αναβάθμιση της βίας στο δρόμο καθώς και η τρομοκρατία των διωκτικών αρχών δεν μας αποδυναμώνουν, παρά καταφέρνουν να οπλίσουν με μεγαλύτερο σθένος όλα όσα πιστεύουμε, να σταθούμε πιο κοντά και έμπρακτα ο ένας δίπλα στον άλλον. Καταφέρνουν να αποτελέσουν αίτια συσπείρωσης, ζύμωσης, καταφέρνουν να ανοίξουν νέα πεδία εξάπλωσης και αναδιοργάνωσης του αγώνα μας.

H επόμενη Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας καλείται το Σάββατο 14/12, στο Πολυτεχνείο, κτήριο Γκίνη, για συνδιαμόρφωση δράσεων αλληλεγγύης.

Ώρα 6 μμ αυστηρά.

Next Assemply against state terrorism in solidarity with the fighters accused for the case of Revolytionary Self Defence is called Saturday 14/12, POLYTECHNEIO (Gini), in order to coformulate solidarity actions.

6pm strictly.

Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1601893/