Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Κ. Σακκά & τηλεφωνική επικοινωνία

Παρασκευή 20/12 ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Κ. Σακκά. Θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύντροφο

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο ΕΜΠ - κτήριο Γκίνη στις 19:00 καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Κώστα Σακκά.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης θα συζητηθούν κινήσεις και δράσεις αλληλεγγύης, καθώς επίσης θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύντροφο. Ακολουθεί το κείμενο του συντρόφου Κώστα Σακκά για την έναρξη της απεργίας πείνας:

"Στους 6 μήνες που βρίσκομαι στις φυλακές Κορυδαλλού για δικαστικές υποχρεώσεις, μου έχει επιβληθεί ένα άτυπο καθεστώς εξαίρεσης, στερώντας μου το δικαίωμα στα ευεργετικά ημερομίσθια, αποκλείοντας με από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, απαγορεύοντας μου να συμμετέχω σε οποιαδήποτε δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό της φυλακής και η οποία μπορεί να λειτουργήσει επιβοηθητικά για την ποινική μου κατάσταση. Μου επιβάλλεται ουσιαστικά άτυπα μια πρώτη ποινή πριν ακόμα ακούσω την ετυμηγορία των δικαστών.

Από σήμερα 16/12 ξεκινάω απεργία πείνας με αίτημα να σπάσει το καθεστώς εξαίρεσης στο οποίο βρίσκομαι.

Καμία εξαίρεση για κανέναν κρατούμενο από αυτά που στο παρελθόν έχουμε κερδίσει με αγώνες.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΚΑΣ

16/12, Φυλακές Κορυδαλλού"

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1602080/