Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στις 20.00

Ρεμπέτικο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα των 2 αγωνιστών

Ρεμπέτικο Γλέντι οικονομ. ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα των 2 αγωνιστών που διώκονται για τις επιθέσεις στα γραφεία της χ.α

Πριν από λίγες μέρες δυο αγωνιστές συνελήφθησαν για τις επιθέσεις σε γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους φρόντισαν να κατασκευάσουν μια δικογραφία με διογκωμένο κατηγορητήριο για να τους οδηγήσει σε πολυετή φυλάκιση. Παράλληλα, οι γνωριμίες με δημοσιογραφικές κλίκες ενεργοποιήθηκαν, ώστε να αναβαθμιστεί το ποινικό τους προφίλ με στόχο τη βέβαιη προφυλάκισή τους. Έτσι λοιπόν οδηγήθηκαν σε ανακριτή και εισαγγελέα, όπου επιβλήθηκαν αυστηρότατοι περιοριστικοί όροι και μια εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ μέχρι τις 17/01/2020.

Από την πλευρά μας θεωρούμε τον αντιφασιστικό αγώνα σε κάθε του μορφή αναγκαίο, δε μπαίνουμε σε ψευτοδιλήμματα αθωότητας ή ενοχής και εκφράζουμε την πολιτική μας στήριξη στους συντρόφους. Στεκόμαστε απέναντι στο κράτος και την καταστολή και περνούμε από πάνω τους με όπλο μας την αλληλεγγύη.

Καλούμε σε γλέντι οικονομικής ενίσχυσης με ζωντανή μουσική από τη «Λαϊκή Οργή» στην κατάληψη Κολοκοτρώνη 14, στο Βύρωνα.

Η προσέλευση μπορεί να γίνει με 11,203,204-στάση Δημαρχείο ή 054,209-στάση Φούρνος. Η εκδήλωση θα τελειώσει κατά τις 02:00.

Αλληλέγγυοι/ες

Αντιφασίστριες/ες

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/81354/