Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00

Ανοιχτή συνέλευση συντονισμού

Καλούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 5/1 και ώρα 19.00 μμ. στην Κατάληψη Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος σε Ανοιχτή Συνέλευση για το συντονισμό στον αγώνα υπεράσπισης των καταλήψεων αλλά και των συνθηκών της ίδιας μας της ΖΩΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ για την
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
και ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η κατάληψη Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ καλεί όλους τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και καταλήψεις σε μία ανοιχτή συνέλευση συντονισμού για την υπεράσπιση των εδαφών όπου η αυτοοργάνωση, η συλλογική διαχείριση, η αλληλεγγύη η ευρηματικότητα, ο κοινωνικός πειραματισμός και οι εναλλακτικές μορφές συγκρότησης της κοινότητας χτίζουν δεσμούς και δομούν συνειδήσεις Αξιοπρέπειας, Αυτονομίας και Αδελφοσύνης.

Έξη μήνες από την ανάληψη της εξουσίας, η δεξιά κυβέρνηση των Νεοφιλελεύθερων διαχειριστών και των Μάνατζερ στην υπηρεσία των πολυεθνικών και των ντόπιων ελίτ, συνεχίζει να στοχεύει και να επιτίθεται σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους ακολουθώντας πιστά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις προς τους χορηγούς και τους ακροδεξιούς της ψηφοφόρους. Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που σε περιπτώσεις όπως η κατάληψη ΕΚΧ. Βοτανικός Κήπος, η τοπική δημοτική αρχή μαζί με ένα πλήθος λαίμαργων επιχειρηματιών αδημονούν να εκκενωθεί ο χώρος ώστε να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία εφαρμογής ενός προγράμματος δόμησης Δημαρχιακού Μεγάρου με συνακόλουθο αποτέλεσμα τον αποχαρακτηρισμό της δασικής περιοχής που είναι ένα "φιλέτο" ρίαλ εστέιτ για τους κερδοσκόπους.

Καλούμε όλες τις καταλήψεις, τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, τα συνεργατικά στέκια και τις συλλογικότητες καθώς και όποιους σε ατομικό επίπεδο έχουν είτε ήδη συμμετάσχει στο παρελθόν ή αισθάνονται την ευαισθησία και την ανάγκη τώρα, να ορθώσουμε μαζί ένα οδόφραγμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στα σχέδια καταστολής και επιβολής της εξουσίας που επιδιώκει να καθιερώσει μία κοινωνία σιωπηλή και υποταγμένη με υποκείμενα - υποτελείς που θα συμπεριφέρονται και θα σκέφτονται μόνο όσα τους επιτρέπονται από το κυρίαρχο καθεστώς.

Είναι σαφές πως οι ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ συνεχίζουν απροκάλυπτα να λεηλατούν όχι μόνο τα εδάφη αλλά και τις συνειδήσεις και ο μόνος δρόμος που μας αντιστοιχεί είναι εκείνος της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ χτίζοντας Μέτωπα αγώνα παντού. Στο χώρο εργασίας, στη γειτονιά, στον πολιτισμό, τη στέγη, την Παιδεία,τους δημόσιους οργανισμούς παραγωγής βασικών αγαθών και υπηρεσιών, στην υγεία και όπου αλλού φτάνει το μακρύ, αδηφάγο χέρι της εξουσίας.

Καλούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 5/1 και ώρα 19.00 μμ. στην Κατάληψη Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος σε Ανοιχτή Συνέλευση για το συντονισμό στον αγώνα υπεράσπισης των καταλήψεων αλλά και των συνθηκών της ίδιας μας της ΖΩΗΣ !

Κατάληψη ΕΚΧ. ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

πηγή : https://el-gr.facebook.com/votanikoskipos2009…