Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00

Προβολή του ντοκιμαντέρ "The Antifascists" + bar για δικαστικά έξοδα

Οι φασίστες όντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εξουσίας και της καταπίεσης αυτού του κόσμου, πάντα θα μας βρίσκουν αντιμέτωπους τους. Οποιαδήποτε ναζιστική-φασιστική παρουσία θα τσακίζεται από την ρίζα. Όμως στην αέναη προσπάθεια να καταστρέψουμε κάθε μορφής θεσμικής και κοινωνικής εξουσίας, το κράτος εμφανίζεται ξανά αντιμέτωπο μας.
Σιγοντάροντας και ξελασπώνοντας τους φασίστες-ναζί όπου χρειαστεί, είτε στον δρόμο είτε στα δικαστήρια.Για τον λόγο ότι η κρατική εξουσία έχει ανάγκη το παρακράτος για να μπορεί να δαμάζει τις κοινωνικές αντιδράσεις δίχως το προσωπείο της νομιμότητας .Η χρυσή αυγή, μια παραστρατιωτική- παρακρατική- ναζιστική οργάνωση δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα και για αυτό ο χώρος του μαχητικού αντιφασισμού έδειχνε, δείχνει και θα δείχνει τις διαθέσεις του. Το κράτος προσπαθώντας άλλη μια φορά να καλύψει τους φασίστες- ναζί, κατηγορεί δύο συντρόφους μας για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών στα γραφεία τους στο σταθμό Λαρίσης και θέτει το ποσό των 30.000 ευρώ για να μην προφυλακιστούν, ένα πόσο εξωφρενικά μεγάλο και δυσεύρετο. Για αυτό οφείλουμε ολ@ μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας ξανά.

Καλούμε σαν αυτοδιαχειριζόμενο στέκι πανεπιστημίου Πειραιά την Πέμπτη στις 9/1/2020 σε προβολή του ντοκιμαντέρ <The Antifascists> και στη συνέχεια σε Bar οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα των συντρόφων!

πηγή : email που λάβαμε στις 4 Ιανουάριος 17h