Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στις 22.00

Live

9/1, 22:00 - LIVE Central Pozitronics + Tzitzifriki + Violent Cartoons

9/1, 22:00 - LIVE Central Pozitronics + Tzitzifriki + Violent Cartoons

Χειμερινό Ηχητικό Τσιμπούσι
Ξεκινά 22:00
Είναι Δωρεάν

Οι Central Pozitronics, ένα μείγμα κιθάρας, ηλεκτρονικών και τυμπάνων εκπέμπουν αμείλικτα ηχητικά κύματα συνθέτοντας μια ρυθμική ζαλάδα από αντικρουόμενα στοιχεία θορύβου, ηλεκτρονικής και ποπ μουσικής. Είναι η ηχητική έκφραση της πίεσης: της πίεσης του να χτυπάς το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού σου, της πίεσης του τελευταίου μετρό, της πίεσης του να θέλεις να κατουρήσεις με 10 άτομα ουρά.
https://web.facebook.com/centralpozitronics/

Το Tzitzifriki ακολουθεί και καταγράφει ήχους μέσα από την καθημερινότητά του, οι οποίοι " μπλέκονται, ώστε να δημιουργηθεί ένα ρυθμικό περιβάλλον. Αυτοί οι ρυθμοί, γίνονται βάση για την κιθάρα και τη φωνή, παράγοντας έτσι ήχο, ο οποίος αλληλεπιδρά και
συνδέεται με ένα " αρχείο εικόνων [α] οι οποίες καταγράφουν και αντλούνται μέσα από έναν καθημερινό περιβάλλοντα " χώρο. Ως αποτέλεσμα, η μουσική και η εικόνα χτίζουν μαζί ένα ενοποιημένο live set.
https://web.facebook.com/tzitzifriki/

Οι Violent Cartoons είναι ένα σχήμα τριών φίλων που κυμαίνονται ανάμεσα στο ροκ και το αντιροκ, επιθυμούν να συνθέσουν έντονα ειλικρινή και ειλικρινά έντονη μουσική και να την επικοινωνήσουν. (Ενίοτε απλά θέλουμε να shredαρουμε).
https://web.facebook.com/Violent-Cartoons-324…

πηγή : https://www.embros.gr/central-pozitronics_tzi…