Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στις 21.00

Bar Οικονομικής Ενίσχυσης για τους 2 αντιφασίστες αγωνιστές

Αλληλεγγύη στους 2 αντιφασίστες αγωνιστές

που διώκονται για επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

Στις 16 Δεκέμβρη 2019, 2 αγωνιστές συλλαμβάνονται στην Αθήνα από την «αντι»τρομοκρατική υπηρεσία κατηγορούμενοι για επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αφού κρατούνται κάποιες μέρες στην ΓΑΔΑ ώστε να προετοιμαστούν οι αστυνομικές μεθοδεύσεις και να διογκωθεί το σε βάρος τους κατηγορητήριο για να επιτευχθεί η προφυλάκισή τους, περνάνε τελικά από ανακριτή και εισαγγελέα στις 19 του Δεκέμβρη και αφήνονται ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της υποχρέωσης εμφάνισης τέσσερις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και επιπλέον, υποχρεωτική καταβολή εγγύησης ύψους 15.000 ευρώ στον καθένα.

Την ίδια ώρα η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντία Οικονόμου, προτείνει την αθώωση των κατηγορουμένων για την δολοφονία Φύσσα, ενώ δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης. Στην ουσία προετοιμάζει το έδαφος για την αποκατάστασή των φασιστών δολοφόνων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν από την εξουσία εκ νέου όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Η συλλογικότητα της Σφήνας στέκεται στο πλευρό των 2 αγωνιστών που διώκονται και διοργανώνει ένα μπαρ οικονομικής ενίσχυσης το Σάββατο 11 Ιανουαρίου μετά τις 9 το βράδυ στην Κάδμου 48 .

Eπίσης για οποίαν/ον θέλει να βοηθήσει ας έρθει σε επικοινωνία με την ΣΦΗΝΑ στο μέιλ sfinexa.thivas@gmail.cexom

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ/Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/81414/