Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στις 23.00

Bar για τα δικαστικά έξοδα των 2 διωκόμενων αγωνιστών

Την ίδια στιγμή που η εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής βγάζει λάδι όλη την ηγετική ομάδα της φασιστογκρούπας τους προτείνοντας μόνο την καταδίκη του Ρουπακιά, δύο μέλη του αντιφασιστικού και ριζοσπαστικού κινήματος στην Αθήνα, καταδικάζονται χωρίς στοιχεία για επιθέσεις εναντίων γραφείων του ναζιστικού κόμματος.

Τίποτα το περίεργο.

Είναι άλλη μια περίπτωση που αποδεικνύεται περίτρανα ότι κράτος και παρακράτος είναι ένα και το αυτό κι ότι αγώνας ενάντια στο φασισμό δεν θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Είναι άλλη μια περίπτωση που αγωνιστές σέρνονται σε στημένες υποθέσεις ώστε απ' τη μία να γονατίσουν οικονομικά το κίνημα κι απ' την άλλη να τρομοκρατήσουν το κόσμο μας.

Είναι άλλη μια περίπτωση που η αλληλεγγύη θα νικήσει. Γιατί κι αυτόν το λογαριασμό που μας στέλνουν για τις πολιτικές νίκες του μαχητικού αντιφασισμού απέναντι στους φασίστες θα τον πληρώσουμε όλοι μαζί.

Στηρίζουμε πολιτικά, ηθικά και οικονομικά τους συντρόφους μας!

Ζήτω ο μαχητικός αντιφασισμός!

Εδώ για αναλυτικότερη ενημέρωση για την υπόθεση: https://athens.indymedia.org/post/1602315/

Εδώ η σελίδα για την οικονομική καμπάνια - crowdfunding: https://www.firefund.net/persecutedantifa

Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης: Παρασκευή / 10-1/ από τις 23:00/ κατάληψη ευαγγελισμού (στο χώρο θα λειτουργεί μπαζάρ βιβλίου απ' τo Κιτάπι - ομάδα βιβλίου/αρχείου της κατάληψης)

Αντιφασιστική συνέλευση Ηρακλείου

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Ιανουάριος 13h

Αντιφασιστική Συνέλευση Ηρακλείου

Πηγή:https://hide.espiv.net?https://www.facebook.c…