Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00

Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία

Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

Μέσα στα πλαίσια αυτά η εντατικοποίηση της καταστολής που πραγματοποιείται ενάντια στον αναρχικό χώρο δεν μας εκπλήσσει, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα αποτελέσουμε τον κύριο στόχο της κρατικής τρομοκρατίας. Τα στημένα κατηγορητήρια , το κλείσιμο καταλήψεων, η αναβάθμιση της βίας στο δρόμο καθώς και η τρομοκρατία των διωκτικών αρχών δεν μας αποδυναμώνουν, παρά καταφέρνουν να οπλίσουν με μεγαλύτερο σθένος όλα όσα πιστεύουμε, να σταθούμε πιο κοντά και έμπρακτα ο ένας δίπλα στον άλλον. Καταφέρνουν να αποτελέσουν αίτια συσπείρωσης, ζύμωσης, καταφέρνουν να ανοίξουν νέα πεδία εξάπλωσης και αναδιοργάνωσης του αγώνα μας.

H επόμενη Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας καλείται την Τετάρτη 29/1, στις 19:00 στο Πολυτεχνείο, για συνδιαμόρφωση δράσεων αλληλεγγύης.

Next Assemply against state terrorism in solidarity with the fighters accused for the case of Revolytionary Self Defence is called Wednesday 29/1, at 19:00 in POLYTECHNEIO, in order to coformulate solidarity actions.

Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/81625/