Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 στις 18.00

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στην πλατεία Συντάγματος

Συνεχιζουμε!

κάλεσμα : Λαικη Συνελευση πλατειας Συνταγματος

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3 4 5 6

Όλοι αύριο στις 6.00 μ.μ. στο Σύνταγμα. Συνεχίζουμε αποφασιστικά!

Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων χαιρετίζει τον ηρωικό αγώνα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας της Αθήνας απέναντι στα κρανοφόρα και μηχανοκίνητα στρατεύματα ωμής βίας που εξαπόλυσε η χούντα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Ο λαός κάνει πράξη το σύνθημα που φώναξε η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγματος:

ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 30/6 ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ", ΟΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ ΟΣΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

πηγή : http://syntonismos.blogspot.com/2011/06/600.h...


1 2 3 4 5 6

Βια στην Βια

Δινουμε καθημερινα την απαντηση μας..Ολοι σημερα στην Αθηνα..ολοι στο δρομο

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3 4 5 6

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ..ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3 4 5 6

Συνεχείς αδιάλλακτοι αγώνες μέχρι την αναρχία

κάλεσμα : Εξεγερμένοι/ες στον αγώνα για την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση



Στις 28/29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε 48ωρη γενική απεργία. Ο κόσμος κατέβηκε στο δρόμο ενάντια στην κυριαρχία και τα νέα μέτρα εξαθλίωσης που ακούν στο όνομα ''μεσοπρόθεσμο''. Το μεσοπρόθεσμο λοιπόν ψηφίστηκε χθες στα έδρανα της βουλής, όταν απ'έξω πλήθος κόσμου συγκρουόταν με τις δυνάμεις καταστολής. Οι συλλήψεις, τα ασφυξιογόνα και η αγριότητα των ματ, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καταστείλλουν αυτό που γεννήθηκε τις δύο αυτές μέρες...Η αλληλεγγύη του κόσμου που βρεθήκαμε εκεί, το σύνθημα που δονούσε την πλατεία ''μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι'', η αποφασιστηκότητα δεν θα σταματήσουν με ένα διήμερο απεργίας που κάλεσαν οι ξεπουλημένες ηγεσίες της γσσε και τις αδεδυ. Εμείς δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε την παρουσία μας στο Σύνταγμα και καλούμε συντρόφους-ισσες να έρθουν στην πλατεία να συνεχίσουμε...Σήμερα ξανά και κάθε μέρα διαρκείς και αδιάλλακτοι αγώνες μέχρι την επανάσταση...Όλοι-ες στους δρόμους για νέες συγκρούσεις-καταλήψείς...Ένας νέος Δεκέμβρης είναι εφικτός

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=31240


1 2 3 4 5 6

Όλοι Σύνταγμα!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα! Ο κόσμος ήδη πηγαίνει από το πρωί. Τι κι αν έκαψαν σκηνές; Τι κι αν έσπασαν τραπέζια και καρέκλες; Τον κόσμο δεν τον λύγισαν όμως! Δεν το βάζουμε κάτω δεν πάμε πουθενά! Όλοι Σύνταγμα λοιπόν όπως κάθε μέρα. Πιασμένοι χέρι χέρι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας! Να είστε όλοι εκεί!

Απο τις 6 μαζευόμαστε ακόμα περισσότεροι και παίρνουμε πίσω την πλατεία μας.

Αυθόρμητη πορεία συμπαράστασης έκαναν εκατοντάδες άνθρωποι χθες βράδυ στη Μαδρίτη κρατώντας την ελληνική σημαία αλλά και πολλά άλλα μυνήματα συμπαράστασης και αλληλλεγγύης έρχονται από ατομα, συλλογοκότητες και οργανώσεις απο όλο τον κόσμο...Συνηγορούν στο δίκαιο του αγώνα του ελληνικου λαού, μας συμπαραστεκονται ηθικά και μας δλινουν κουράγιο να συνεχίσουμε.

Δενε ειμαστε μόνοι μας! Ούτε όλοι εμείς που 36 μέρες τώρα γίναμε φίλοι, ούτε ο εληνικός λαός στο σύνολό του. Κάθε μέρα καινούργιες φωνές εκφράζονται δημόσια για το δίκιο μας.

πηγή : http://real-democracy.gr/announcement/oloi-syntagma-0