Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στις 20.30

(αναβολή) Τρανσφεμινισμός: συνέλευση προετοιμασίας της 2ης συνάντησης

Τα μέλη του Ανοιχτού Συντονισμού και του Κύκλου Αυτομόρφωσης για τον Τρανσφεμινισμό συναποφασίσαμε ομόφωνα να αναβληθεί η σημερινή μας ανοιχτή συνέλευση στο Μικρόπολις. Κρίναμε ότι το ίδιο το θέμα της συνέλευσης δεν είναι επείγον να συζητηθεί για όσο διάστημα προτείνεται να αποφεύγονται οι συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.

Η συνέλευση για την προετοιμασία της δεύτερης συνάντησης του Κύκλου θα γίνει, όταν εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

- Ανοιχτός Συντονισμός για την Ημέρα Μνήμης Τρανς Θυμάτων
- Κύκλος Αυτομόρφωσης για τον Τρανσφεμινισμό


Στην προηγούμενη συνέλευσή μας ξεκινήσαμε τον απολογισμό της 1ης συνάντησης αυτομόρφωσης για τον τρανσφεμινισμό και βάλαμε πλώρη για την προετοιμασία της 2ης. Σκεφτόμαστε στην επόμενη συνάντηση αυτομόρφωσης να συζητήσουμε για τη διαφορά ταυτότητας και κατάστασης στο ακρωνύμιο λοατκια+, υπό το πρίσμα των διαφορών του τρανσφεμινισμού με την queer θεωρία.

Σας καλούμε στην ανοιχτή μας συνέλευση, για να συνεχίσουμε τον απολογισμό της 1ης συνάντησης και να ζυμωθούμε για τη 2η.

Ανάλογα με την προσέλευση και τις επιθυμίες των συμμετεχόντων, ενδέχεται η συνέχιση του απολογισμού να περιλαμβάνει και ιδιωτική συζήτηση "ανά δύο άτομα", προκειμένου να ενθαρρυνθούν όλες, όλ* και όλοι να εκφράσουν τις εκτιμήσεις, απόψεις και ερωτήσεις τους.

Παρασκευή 13 Μαρτίου

20:30

Μικρόπολις

Βασιλέως Ηρακλείου 18 και Βενιζέλου γωνία

3ος όροφος

(στην αίθουσα που βρίσκεται στο βάθος του διαδρόμου, τελευταία πόρτα δεξιά)


πηγή : email που λάβαμε στις 6 Μάρτιος 20h