Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στις 19.00

[Αθήνα] Συνέλευση για τους 4 συντρόφους που συνελήφθησαν προχθές

Κάλεσμα σε συνέλευση για τους 4 συντρόφους που συνελήφθησαν από έφοδο της κρατικής ασφάλειας στις 09/03

Την Δευτέρα 09/03 τα κοπρόσκυλα της κρατικής ασφάλειας εισβάλλουν σε 4 σπίτια και συλλαμβάνουν 3 συντρόφους και μία συντρόφισσα. Ενώ η αρχική πληροφορία είναι ότι ο ένας σύντροφος διώκεται με 187Α και οι υπόλοιποι με πλημμελήματα, το πρωί της Τρίτης αναβαθμίζονται οι κατηγορίες και βρίσκονται και οι 4 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ''σύντροφοι-συντρόφισσες'' και 54 επιθέσεις. Οι σύντροφοι αρνούνται τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι στοχοποιούνται λόγω της αναρχικής τους πολιτικής ταυτότητας.

Το κράτος μέσα σε ένα κρεσέντο εκδικητικότητας εσιβάλλει στα σπίτια τεσσάρων ανθρώπων χωρίς να έχει κάποια ουσιαστικά ενοχοποιητικά στοιχεία και τους χρεώνει συμμετοχή σε μία φανταστική τρομοκρατική οργάνωση που το όνομα της δεν είναι παρά η πιό συνηθισμένη υπογραφή που χρησιμοποιούν άνθρωποι του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ξεκάθαρο: Οποιοσδήποτε έχει μία ενεργή παρουσία στον αναρχικό χώρο μπορεί να ξυπνήσει μία μέρα και να βρεθεί κατηγορούμενος για τρομοκρατία.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε την κρατική τρομοκρατία να περάσει. Καλούμε τον κόσμο του αγώνα σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 11/03 στις 19:00 στο κτήριο Γκίνη του ΕΜΠ για να συνδιαμορφώσουμε δράσεις αλληλεγγύης και την παρουσία μας στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Μέσα σε μία εποχή που βασιλεύει ο φιλοτομαρισμός και η κοινωνική αδιαφορία, εμείς παραμένουμε σύντροφοι-συντρόφισσες!

Σύντροφοι-Συντρόφισσες

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1603613/