Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 στις 19.00

Κάλεσμα για την οικονομική στήριξη των δύο συλληφθέντων της 27ης Μάη

Καλούμε για άμεση στήριξη και έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους δύο συλληφθέντες της 27ης Μάη στη Θεσσαλονίκη που απειλούνται με φυλάκιση αν δεν συγκεντρωθεί το πόσο της εγγύησης των 20.000 ευρώ.

Σε μια συνθήκη επιτακτικής ανάγκης δεν θεωρούμε απαραίτητη την ανταλλακτική οικονομική ενίσχυση, χωρις βέβαια να την ακυρώνουμε.

Για αυτό θα βρισκόμαστε στην πλατεία Εξαρχείων τη Δευτέρα 08/06 από τις 19:00 έως τις 21:00 με κουτί οικονομικής ενίσχυσης, όπου θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τους συντρόφους.

"Για τη στοχοποίησή μας λόγω της αναρχικής μας ταυτότητας έχουμε να πούμε πως σε πείσμα των κατασταλτικών μηχανισμών, της απάθειας του κοινωνικού συνόλου και της αποχαύνωσης αυτού, από τη θέση που βρισκόμαστε και σε οποιαδήποτε βρεθούμε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμστε για έναν κόσμο χωρίς δεσμούς και δεσμοφύλακες, χωρίς νόμους και απαγορεύσεις, χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση, χωρίς εξευτελισμούς και αναξιοπρέπεια. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας. Για έναν κόσμο ανεξούσιο. Για την αναρχία."

Σ.Δ. - Ζ.Ρ.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΖΩΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Αλληλέγγυα συντρόφια

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1605569/