Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στις 17.00

"Εκπομπή για τον κρατικό ρατσισμό" - Αντίσταση κατά της Αρχής

Στηρίζοντας την πορεία ενάντια στις απαγωγές-pushbacs και τις εξώσεις μεταναστ(ρι)ών, το πρόγραμμα της Τρίτης 30 Ιουνίου περιέχει μια ηχογραφημένη εκδήλωση, μια εκπομπή από την Αντίσταση κατά της Αρχής και την αναμετάδοση της πορείας.

Πρόγραμμα:

14:00 - "Σώματα φτηνά, σώματα ξένα" - Ηχογραφημένη Εκδήλωση
Παρουσίαση της μπροσούρας "Σώματα φτηνά, σώματα ξένα" με εισήγηση από συντρόφισσες/σους από το antifa λευkosa από την Κύπρο, που πραγματοποιήθηκε στην Φάμπρικα Υφανέτ στις 26.10.19

"Η επίθεση κατά των ξένων εργατριών είναι επίθεση ενάντια σε ολόκληρη την εργατική τάξη. Οι μετανάστριες σηματοδοτούν τον ταξικό πάτο της κοινωνίας μας, νόμιμο ή παράνομο. Η αναγνώριση πως οι κρατικές μεθοδεύσεις που στρέφονται ενάντια στους μετανάστες, στρέφονται (εκ των πραγμάτων) ενάντια στο σύνολο της εργατικής τάξης, είναι μόνο η αφετηρία για μια οργανωμένη εναντίωση στο κεφάλαιο και το κράτος του. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει και έχουμε βιώσει τα νέα εργασιακά καθεστώτα, βασισμένα στην επισφάλεια που επιβάλλεται εδώ και καρό στις μετανάστριες, να στρέφονται εναντίον μας. Οι αγώνες μας λοιπόν είναι και αγώνες των μεταναστών. Οι αγώνες των μεταναστών είναι και δικοί μας."

17:00 - "Εκπομπή για τον κρατικό ρατσισμό" - Αντίσταση κατά της Αρχής
Ο ρατσισμός είναι διάχυτος στην ελληνική κοινωνία. Όμως ο ρατσισμός εκπορεύεται πολλές φορές και από το ίδιο το κράτος ( κυβέρνηση, αστυνομία, δικαστικό σώμα και λοιπές υπηρεσίες ). Γι αυτό ως αντιρατσιστικό κίνημα έχουμε απέναντί μας ένα ευρύτατο συντηρητικό μέτωπο να αντιμετωπίσουμε και να αντισταθούμε, ούτως ώστε να μείνουμε αλληλέγγυοι και να αγωνιστούμε μαζί με τα άτομα που δέχονται κάθε είδους ρατσιστικές επιθέσεις.

antiexstasi@esexpiv.net

19:00 - Αναμετάδοση της πορείας ενάντια στα pushbacks και τις εξώσεις μεταναστ(ρι)ών
Να σπάσουμε τον αποκλεισμό
Να ζήσουμε μαζί με τους/τις μετανάστ(ρι)ες στα κέντρα των πόλεων.
Πορεία, Τρίτη 30 Ιουνίου στις 19.00, στο πάρκο του Εργατικού Κέντρου