Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 στις 9.30 πμ

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της 9/7

Να παυθεί κάθε δίωξη στους συλληφθέντες της 9/7 - Τα ένστολα Ορκ και η πολιτική τους ηγεσία θα λογοδοτήσουν για τη δολοφονική δράση τους

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι βάδισαν το απόγευμα και το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα ενάντια στο χουντόπνευστο έκτρωμα που κατέθεσε στη βουλή ο εθνικός σερίφης Χρυσοχοΐδης. Σε συνδυασμό με τις μαζικότατες πορείες που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, ο αριθμός των διαδηλωτών μετριέται σε δεκάδες χιλιάδες. Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε χαιρετίζει αυτή τη μαζική παρουσία στον δρόμο ως μια πολύ θετική ένδειξη επιστροφής του κοινωνικού κινήματος στο προσκήνιο των γεγονότων. Ιδιαίτερα η πολύ έντονη παρουσία νέων ανθρώπων στον δρόμο, παιδιών που μεγάλωσαν ουσιαστικά μέσα στην καπιταλιστική κρίση και δηλώνουν την άρνησή τους να ζήσουν σε έναν κόσμο χωρίς προοπτική και χωρίς δικαιώματα, αποτελεί μια ξεχωριστή ελπίδα για τη νικηφόρα πορεία αυτών των κινημάτων, σε αντιστροφή της αντιδραστικής στροφής των τελευταίων χρόνων.

Αυτόν τον κόσμο η κυβέρνηση επιχείρησε να τρομοκρατήσει στέλνοντας κατά πάνω του δολοφονικές ορδές μανιακών αστυνομικών, που ανέπτυξαν εγκληματική δράση στο τέλος της μεγάλης διαδήλωσης. Τεράστιες ποσότητες χημικών που είχαν στόχο να περικυκλώσουν τους διαδηλωτές, να τους εγκλωβίσουν και να τους δημιουργήσουν πανικό, ευθείες επιθέσεις με μηχανές πάνω στο πλήθος, ανάποδα χτυπήματα με κλομπ, ικανά να σκοτώσουν τον οποιονδήποτε και μια διαρκής εικόνα βάρβαρων ένστολων και πάνοπλων μπουλουκιών που έκαναν γιουρούσι όπου έβλεπαν κανονικούς ανθρώπους, ήταν το μενού της ΕΛΑΣ όλο το βράδυ.

Δεν πέφτουμε φυσικά από τα σύννεφα. Εδώ και δεκαετίες το ελληνικό κράτος εκπαιδεύει αυτές τις συμμορίες αγρίων, με στόχο να δημιουργήσει δολοφόνους χωρίς εγκέφαλο, ντοπαρισμένους γορίλες που αποκτούν υπόσταση από τα ρόπαλα και τις φυσούνες τους, χωρίς τα οποία βυθίζονται στην ανυπαρξία. Από την εποχή της κρίσης και των μνημονίων και μέχρι σήμερα, η δράση αυτή έχει αποφέρει εκατοντάδες τραυματισμούς ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους απέκτησαν μόνιμες αναπηρίες.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά σε αυτές τις περιπτώσεις, για να δικαιολογήσουν τη δράση στρατιωτών του Αττίλα του Ούνου, τα ένστολα στίφη προχωρούν σε τυφλές συλλήψεις στον σωρό, φορτώνοντας στους συλληφθέντες ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Το ίδιο συνέβη και την Πέμπτη, οπότε και συνελήφθησαν 9 άτομα κατά την προσπάθειά τους να προφυλαχθούν από τη δολοφονική μανία των ένστολων.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αφήσουμε αυτούς τους εννέα ανθρώπους, κάποιοι από τους οποίους είχαν προηγουμένως χτυπηθεί από τα κτήνη του Χρυσοχοΐδη, μόνος τους. Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου θα είμαστε στις 10 πμ στην Ευελπίδων για να απαιτήσουμε να παυθεί κάθε δίωξη στους συλληφθέντες της Πέμπτης.

-Καμία περιστολή του δικαιώματος στη διαδήλωση. Κάτω ο χουντικός νόμος του μανιακού φασίστα Χρυσοχοΐδη

-Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της διαδήλωσης της 9ης Ιουλίου, κατά την οποία η αστυνομία απείλησε ζωές

-Να τσακίσουμε στον δρόμο το δόγμα «νόμος και τάξη» και τα ένστολα κτήνη που το υπηρετούν

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε

πηγή : http://rocinante.gr/na-pafthi-kathe-dioxi-sto…


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης, 13/07, 09.30, Ευελπίδων

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα άτομα που συνελήφθησαν στην διαδήλωση ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων Δικαστήρια Ευελπίδων, Δευτέρα 13/07/2020, στις 09:30, κτήριο 9

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα άτομα που συνελήφθησαν στην διαδήλωση ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων Δικαστήρια Ευελπίδων, Δευτέρα 13/07/2020, στις 09:30, κτήριο 9

Στην πορεία της Πέμπτης 09/07/2020 συμμετείχαν χιλιάδες άτομα (γύρω στα 6000 χωρίς το ΠΑΜΕ, με τα μπλοκ των αναρχικών να μετράνε σχεδόν τους μισούς) και πορεύτηκαν στο κέντρο της πόλης εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο νέο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Το σώμα της πορείας κινήθηκε προς το Σύνταγμα, όπου αρχικά υπήρχε διάθεση να παραμείνει στην πλατεία. Το ΠΑΜΕ είχε καταλάβει όλο τον δρόμο μπροστά από την βουλή όπου, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσής του, έδωσε χώρο σε αστυνομικό του κόμματός του να μιλήσει, όπως και έκανε, συνοδευόμενος από γιουχαΐσματα. Η πορεία προχώρησε και μεταξύ άλλων, ξέσπασαν συγκρούσεις με τα όργανα του κράτους, τους έμμισθους φρουρούς της δημοκρατίας που κατέχοντας το μονοπώλιο της βίας δε μπορούν να διανοηθούν ότι ο κόσμος συνεχίζει να κατεβαίνει στο δρόμο. Ως απάντηση έριξαν στη διαδήλωση δεκάδες δακρυγόνα και κρότου λάμψης ωθώντας τους συγκεντρωμένους να σπάσουν. Μάλιστα, δελτάδες δεν δίστασαν να διεμβολίσουν τη πορεία σε διάφορα σημεία και να επιτεθούν σε όποιον βρίσκανε μπροστά τους, μαρσάροντας μέσα στον κόσμο με υψωμένα γκλομπ με σκοπό να τραυματίσουν και να συλλάβουν. Ταυτόχρονα, ενώ δελτάδες κυνηγούσαν και ξυλοφόρτωναν κόσμο, στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ λειτούργησε για άλλη μια φορά ως άμισθη φρουρά του κράτους. Με κιλά μαγκιάς, σεξισμού και διάθεση για κυριαρχία, επιτέθηκε με σωρεία σεξιστικών και παραβιαστικών κινήσεων σε συντρόφισσα ενώ χτύπησε και τραμπούκισε κόσμο που βρέθηκε εκεί, εξαναγκασμένος από τα χημικά. Στους δρόμους του κέντρου εκείνη τη στιγμή εξελισσόταν το κυνήγι από τους μπάτσους με σκοπό την παρουσίαση συλλήψεων στα μίντια και στη βουλή. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη, σχετικά με τη βεβαιότητα ότι έχουν ήδη γίνει 9 συλλήψεις και αυτό μόλις λίγα λεπτά μετά στη βουλή ενώ οι προσαχθέντες δεν είχαν καν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ για την τυπική διαδικασία, κάνοντας φανερό ότι τα μεγάλα κεφάλια του κράτους και της κυβέρνησης της ΝΔ είχαν προαποφασίσει ότι σε 9 προσαχθέντες θα αποδοθούν κατηγορίες.

Βλέπουμε στον πυρήνα των πολιτικών αποφάσεων πίσω από τις διώξεις, τη σκοπιμότητα για την τρομοκράτηση του κόσμου που επιλέγει να αγωνίζεται και να διαδηλώνει. Μάλιστα το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που προτιμάται από τους κρατούντες για να περνάνε τα νομοσχέδια που εγείρουν τις περισσότερες αντιδράσεις.

Οι διώξεις πραγματοποιούνται για να παράγουν οι μπάτσοι και οι Χρυσοχοΐδηδες «έργο» και να επισφραγίσουν τον κρατικό ολοκληρωτισμό. Τα άτομα απολογούνται την Δευτέρα, ενώ έως τότε κρατούνται στη ΓΑΔΑ, ανεξαρτήτως κατηγοριών, πλημμελημάτων ή κακουργημάτων, με την πρόφαση της παρουσίας τους στην πορεία. Φορτώνονται ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο το οποίο δεν προκύπτει και δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο της δικογραφίας, ενώ αντικείμενα φυτεύτηκαν από τους μπάτσους αμέσως μετά τις συλλήψεις, μπροστά στα μάτια πλήθους κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατασταλτικές κινήσεις των τελευταίων μηνών αποτελούν κομμάτια ενός ευρύτερου πλάνου για την επέλαση του κράτους και των αφεντικών, για έναν κόσμο εντονότερης καταπίεσης, βαθύτερης εκμετάλλευσης, διάχυτης εξατομίκευσης και μιζέριας. Θα χρειάζονταν σεντόνια κειμένων για να αναλύσουμε το πώς αυτά μας επηρεάζουν στο πετσί μας, και τι αντίκτυπο αφήνουν στις ζωές μας οι σαρωτικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στα εργασιακά, το μεταναστευτικό, τις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες, στους δρόμους, τα πάρκα, τα βουνά και τις γειτονιές. Είναι όλα αυτά κινήσεις για να δημιουργήσουν αποστειρωμένες πόλεις, πλήρως ελεγχόμενες κινήσεις και ροές ανθρώπων, υπάκουα όντα στην κυριαρχία κράτους και κεφαλαίου. Για αυτό, συνδέουμε τους αγώνες ενάντια στο νέο νομοσχέδιο απαγόρευσης των διαδηλώσεων, με τους αγώνες ενάντια στην εκκένωση της κατάληψής μας και των καταλήψεων γενικά. Τους αγώνες ενάντια σε μεγάλους περιπάτους, στις εξώσεις προσφύγων (και μη) από τα σπίτια τους (πλατεία Βικτωρίας - Πετράλωνα), στις σκούπες και το ξύλο σε πλατείες (Κυψέλη - πλατεία Βικτωρίας), στην καταστροφή του περιβάλλοντος (Άγραφα - Τήνος - βουνά - νησιά). Εν τέλει στα «αναπτυξιακά» σχέδιά τους, για την περαιτέρω περίφραξη, καταστολή και αφαίμαξη των ζωών μας.

Δεν έχουν υπολογίσει όμως τον κόσμο του αγώνα, της συλλογικοποίησης και της αλληλεγγύης. Που αγωνίζεται για έναν κόσμο ελευθερίας, δημιουργεί τόπους συνάντησης, αντιστέκεται και συγκρούεται, καταλαμβάνει κτίρια, οργανώνεται σε σωματεία και συνελεύσεις γειτονιών, διαδηλώνει.

Διαδηλώνει και βρίσκεται στα χέρια του κράτους.

Δεν θα αφήσουμε Χρυσοχοΐδη, αστυνομικούς διευθυντές, δικαστές και λοιπούς κρατικούς υπαλλήλους να χτίσουν καριέρες και να επιβάλουν τη φυσική και νομική ομηρία πάνω στους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας, στον κόσμο του αγώνα. Τα έχουν βάλει με όλους και όλες μας! Δικαστές, μπάτσοι, ανθρωποφύλακες κάτω τα ξερά σας από τους ανθρώπους του αγώνα και τους από τα κάτω αυτού του κόσμου. Αμέριστη αλληλεγγύη στα άτομα που συνελήφθησαν στη διαδήλωση ενάντια στο νέο νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Κατάληψη Δερβενίων 56

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1606268/


1 2 3 4 5

Όλοι/ες σήμερα στις 10πμ στην Ευελπίδων. Κάτω οι σκευωρίες εναντίον των συλληφθέντων αγωνιστών!

Να πέσουν οι σκευωρίες σε βάρος των συλληφθέντων αγωνιστών/τριών της 9/7!
Όλοι/ες στα Δικαστήρια Ευελπίδων 13/7 στις 10.00 πμ

Η κυβέρνηση, στη μεγάλη διαδήλωση της Πέμπτης 9/7 ενάντια στο νομοσχέδιο που ποινικοποιεί τις διαδηλώσεις, επιτέθηκε στους διαδηλωτές με ρίψη δακρυγόνων, χειροβομβίδων κρότου λάμψης, χτυπήματα με γκλομπ σε κεφάλια και με τις ομάδες ΔΙΑΣ να πέφτουν με τις μηχανές τους πάνω σε διαδηλωτές. Δεν σταμάτησαν όμως μόνο εκεί.

Για μια ακόμα φορά έγιναν συλλήψεις στο σωρό και κατασκευάστηκαν βαριά κατηγορητήρια ενάντια σε ανθρώπους οι οποίοι ασκούσαν το δικαίωμά τους στη διαμαρτυρία και στη διαδήλωση. Η ταχτική της προσαγωγής τυχαίων διαδηλωτών και η μετατροπή ενός μέρους από αυτές τις προσαγωγές σε συλλήψεις με ψεύτικες βαριές κατηγορίες είναι μια ακόμα από τις πρακτικές που χρησιμοποιεί η ΝΔ για να τρομοκρατήσει και να καταστείλει το κίνημα.

Δεν τρομοκρατούμαστε! Δεν υποχωρούμε!
Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αγωνιστές της 9/7!
Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας και κινητοποίηση 10 πμ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων Δευτέρα 13/7!

Ξεκίνημα

Πηγη:http://net.xekinima.org/oloi-avrio-stis-10pm-…


1 2 3 4 5

Όλες - όλοι στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Δευτέρα 13 Ιουλίου, 9:30 π.μ

Την Πέμπτη 09 /07 /2020 ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την καταστολή των διαδηλώσεων. Το νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη πέρασε με 187 ψήφους υπέρ και 101 κατά σε σύνολο 288 βουλευτών. Κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους διαδήλωσης με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων στην οποία η αστυνομία επιτέθηκε με εκτεταμένη χρήση χημικών, κρότου λάμψης και βία έγιναν 15 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι εννέα συλληφθέντες μεταφέρθηκαν την περασμένη Παρασκευή στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθούν. Ο εισαγγελέας τους επέρριψε βαριές κατηγορίες καθώς τους άσκησε διώξεις για εννέα πλημμελήματα και τρία κακουργήματα (της κατοχής εκρηκτικών υλών κατ' εξακολούθηση, της έκρηξης κατ' εξακολούθηση και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή). Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν τη Δευτέρα 13/07 στον αρμόδιο ανακριτή.

Κατηγορούμενοι δεν είναι όσες και όσοι συμμετείχαν στην μαζική κινητοποίηση για την υπεράσπιση των διαδηλώσεων, στο εδώλιο δεν πρέπει να σταθούν αυτοί. Κατηγορούμενοι πρέπει να είναι εκείνοι που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ουσιαστική κατάργηση των διαδηλώσεων. Εκείνοι που έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά και επιτέθηκαν βίαια εναντίων των διαδηλωτών. Κατηγορούμενοι πρέπει να είναι εκείνοι που επιτίθενται στα κοινωνικά κεκτημένα και τα εργασιακά δικαιώματα που κερδήθηκαν μέσα από ματωμένους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κατηγορούμενοι με βαριά κακουργήματα θα έπρεπε να βρίσκονται οι καπιταλιστές και το κράτος τους. Αυτοί είναι που μας κλέβουν τη ζωή και δεν μας αφήνουνε να αναπνεύσουμε με τα δακρυγόνα και τις καρκινογόνες ουσίες από τα διυλιστήρια τους. Αυτοί είναι που σακατεύουν και δολοφονούν την εργατική τάξη στα κάτεργα της μισθωτής σκλαβιάς τους προσφέροντας μισθούς της πείνας. Οι τραπεζίτες και οι κυβερνήσεις τους είναι που με τις πολιτικές τους εξαιρούν τους φτωχούς και τους αποκλεισμένους από το σύστημα δημόσιας υγείας, την εκπαίδευση, την στέγαση και την αξιοπρεπή διαβίωση. Που ξυλοκοπούν και δολοφονούν την ανυπότακτη νεολαία όταν δεν σκύβει το κεφάλι στους ραγιάδες της για το ρημαγμένο μέλλον που της υπόσχονται. Απόπειρα ανθρωποκτονίας διέπραξαν οι αστυνομικοί της ομάδας δέλτα που σακατέψανε την νεολαία στα Εξάρχεια και στην πλατεία κυψέλης το προηγούμενο διάστημα. Τα ΜΑΤ που παρ ολίγον να δολοφονήσουν επιληπτική κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας μετά την λήξη της εξέγερσης. Κατηγορούμενοι και υπόλογοι στην κοινωνία δεν είναι οι εννέα κατηγορούμενοι της διαδήλωσης αλλά ο συρφετός υψηλόβαθμων αστυνομικών, αστών πολιτικών, αρχιφυλάκων που πουλούσαν νταβατζιλίκια και προστασία σε οίκους ανοχής, χαρτοπαικτικές λέσχες και άλλα καταστήματα, που εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου για τα συμφέροντα των καπιταλιστών.

Η ΛΑΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ

ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ - ΘΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ- ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1606277/


1 2 3 4 5

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της διαδήλωσης της 9ης Ιουλίου στην Αθήνα

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωναν μπροστά στη Βουλή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ψήφιση του χουντικής έμπνευσης νόμου περιστολής / απαγόρευσης των διαδηλώσεων, η αστυνομία εξαπέλυε όργιο κατασταλτικής βίας με σκοπό τη διάλυση της συγκέντρωσης.

Κάνοντας μαζική χρήση δακρυγόνων, διμοιρίες επιτέθηκαν στο πλήθος εργατικών σωματείων, κοινωνικών, ταξικών και πολιτικών συλλογικοτήτων, με αποτέλεσμα ο κόσμος να καταφύγει στους γύρω δρόμους. Στο ύψος των Προπυλαίων και στην οδό Ρήγα Φεραίου, τα μπλοκ των διαδηλωτών και μεγάλο μέρος του κόσμου που μεμονωμένα αποχωρούσαν δέχτηκαν την απρόκλητη εφόρμηση μηχανοκίνητων ομάδων της αστυνομίας, που έπεφταν πάνω στο πλήθος, ξυλοκοπούσαν και συνελάμβαναν στο σωρό όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί τραυματισμοί ηλικιωμένων και νέων, γυναικών και ανδρών που βρέθηκαν με ανοιγμένα κεφάλια από τα κλομπ της αστυνομίας και η τυχαία σύλληψη 9 διαδηλωτών μέσα από το πλήθος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεκάδων παρόντων στο σημείο, η αστυνομία όχι μόνο συνέλαβε αυθαίρετα τους ανθρώπους αυτούς την ώρα που πορεύονταν αποχωρώντας, αλλά επιχείρησε να τους φορτώσει αντικείμενα που συνέλεξε σε διαφορετικά σημεία, με σκοπό την κατασκευή κατηγοριών σε βάρος τους.

Το ανυπόστατο, σαθρό και κατασκευασμένο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες είναι προϊόν της επιδίωξης των κατασταλτικών μηχανισμών να δικαιολογήσουν και να νομιμοποιήσουν τη δολοφονική βία που άσκησαν στη διαδήλωση, καθώς και της πρόθεσης της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους αγωνιζόμενους που βρέθηκαν στους δρόμους, αντιδρώντας στην καταστρατήγηση του δικαιώματος στην διαδήλωση.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η αστυνομική βία και οι κατασκευασμένες κατηγορίες δεν μπορούν να σταματήσουν τον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων, των άνεργων, της νεολαίας, των ντόπιων ή προσφύγων και μεταναστών ενάντια στη διαρκή υποτίμηση και λεηλασία της ζωής μας.

Η κρατική τρομοκρατία που επιστρατεύεται εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης για να φιμώσει κάθε φωνή διαμαρτυρίας είναι η ίδια καταδικασμένη να συντριβεί στους δρόμους.

Καταγγέλλουμε την άγρια καταστολή και τις αυθαίρετες συλλήψεις διαδηλωτών στην Αθήνα.

Να καταργηθεί ο νόμος απαγόρευσης των διαδηλώσεων.

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συλληφθέντες της 9ης Ιουλίου και απαιτούμε την απαλλαγή τους από όλες τις κατηγορίες.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Δευτέρα 13 Ιουλίου, 9.30 π.μ.,

δικαστήρια Ευελπίδων, κτήριο 9

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής
Λόντου 6, Εξάρχεια - Αθήνα | 210-3820537 & 6980182255 | sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr | bookworker.wordpress.com

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2020/07/12/α…