Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 στις 20.00

Λαΐκή Συνέλευση Καισαριανής


ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Μετά από ενημέρωση για την τρέχουσα διεργασία στο Σύνταγμα, συζητήθηκε η θεματολογία που είχε οριστεί από την προηγούμενη συνέλευση:
Συνεχίζουμε τον αγώνα και την παρουσία μας στις πλατείες, τόσο στο Σύνταγμα όσο και στην Καισαριανή. Ραντεβού της συνέλευσης την Κυριακή 24/7 στο Σύνταγμα για παρουσίαση των δραστηριοτήτων μας αλλά και συμμετοχή στη συνέλευση Συντάγματος.
Αναρτήθηκαν μόνιμα πανό και ταμπλό στην πλατεία, με υλικό από τη συνέλευσή μας και από τη συνέλευση της πλατείας Συντάγματος.
Η ομάδα εργασίας για την ανεργία πρότεινε στη συνέλευση και ψηφίστηκε κείμενο-κάλεσμα για όλους τους ανέργους της περιοχής. Δόθηκε ραντεβού την Παρασκευή στις 10 το πρωί έξω από τον ΟΑΕΔ στη οδό Λάσκου (πλησίον πλατείας Δεληολάνη) για μοίρασμα του κειμένου. Την Τετάρτη 20/7 στις 8 το βράδυ θα ξαναβρεθεί η ομάδα εργασίας για την ανεργία στην πλατεία ώστε να εξετάσει και τις υπόλοιπες προτάσεις που εγκρίθηκαν από τη λαϊκή συνέλευση και έχουν να κάνουν με
-την οργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης γύρω από το ζήτημα της ανεργίας και των δικαιωμάτων των ανέργων με την παρουσία εργατολόγου και εργαζομένων στον ΟΑΕΔ.
-τη διερεύνηση του ζητήματος της ασφάλισης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ανέργων και ενδεχόμενες παρεμβάσεις στο ΙΚΑ.
Η ομάδα εργασίας για τη δημιουργία κοινωνικού χώρου στο παλιό ΠΙΚΠΑ, ενημέρωσε ξανά για το θέμα και διαμόρφωσε την τελική πρόταση του κειμένου-ανακοίνωση που καλεί όλο το λαό της Καισαριανής να στηρίξει το άνοιγμα του εγκαταλειμμένου χώρου και τη μετατροπή του σε κοινωνικό κέντρο. Επόμενη συζήτηση της ομάδας εργασίας για την προετοιμασία του εγχειρήματος την Τετάρτη 20/7 στις 8 μμ.
Συστάθηκε ανοιχτή ομάδα εργασίας για την παιδεία και καλεί όλους του εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές, γονείς της περιοχής να συμμετέχουν στην ομάδα, η οποία θα μαζευτεί άμεσα και θα παρουσιάσει τις προτάσεις της σε επόμενη Λαϊκή Συνέλευση.

επικοινωνία : http://laikisyneleysikaisarianis.blogspot.com/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...