Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στις 20.00

Συνέλευση για την υπόθεση του συντρόφου Π. Γεωργιάδη

Στον πόλεμο δεν υπάρχουν γκάφες αλλά στρατηγικές εξόντωσης του αιχμαλώτου

Ο σύντροφος Π.Γεωργιάδης βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους αφού εντοπίζεται ποσότητα εκρηκτικών και σφαίρες σε διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Κουκάκι. Η "αντι"τρομοκρατική υπηρεσία αναβαθμίζει αυθαίρετα σε κακούργημα την απλή κατοχή εκρηκτικών.

Η ίδια υπηρεία διακινεί για μέρες στα κεντρικά δελτία των ειδήσεων οτι έχει στα χέρια της όμηρο της Ομάδας Λαικών Αγωνιστών αφού σύμφωνα με τα ευρήματα στο σπίτι του συντρόφου βρέθηκε πρωτότυπη προκήρυξη σε σκληρό δίσκο υπολογιστή, με την οποία η Οργάνωση αναλάμβανε την επίθεση με εκρηκτικά στη γιάφκα του Σ.Ε.Β το 2015.

Ο σύντροφος μαζί με το κίνημα αλληλεγγύης αλλά και οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες της υπεράσπισης του συντρόφου από την πρώτη στιγμή περνάνε στην αντεπίθεση αναδεικνύοντας την σκευωρία που η "αντι"τρομοκρατική επιχειρεί να στήσει, αποδεικνύοντας οτι πρόκειται για αρχείο pdf κατεβασμένο στον υπολογιστή του. Μπροστά στο ενδεχόμενο της πανηγυρικής ανάδειξης της σκευωρίας η "αντι"τρομοκρατική αναδιπλώνεται κάποιες εβδομάδες μετά και ανασκευάζει τα ψέμματα της, όχι όμως και την αξιοπιστία της.

Επανάσταση ή βαρβαρότητα

"Η κοινωνική Επανάσταση δεν είναι ακραία όπως θέλουν να την εμφανίσουν οι καθεστωτικοί κήνσορες. Ακραίος είναι ο καπιταλισμός με τους πολέμους του, τα "εργατικά ατυχήματα", την εξαθλίωση στον τρίτο κόσμο, τον βιασμό και την καταστροφή της φύσης. Ακραίο είναι να πεθαίνει ένα παιδί κάθε τρία δευτερόλεπτα από την πείνα, την έλλειψη πρόσβασης στο νερό κι από ιάσιμες ασθένειες. Ακραίο είναι να πεθαίνουν κάθε χρόνο 30 εκατομμύρια άνθρωποι από ασιτία την ώρα που οι παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας έχουν εκτοξευθεί σε απίστευτο βαθμό. Ακραίο είναι πως στον πλανήτη 358 πλουτοκράτες κατέχουν ίση περιουσία με 2,3 δις ανθρώπους, Ακραία είναι η κανονικότητα στον Καπιταλισμό και όχι η Επανάσταση". Π.Γεωργιάδης

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Π.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Συγκέντρωση Ενάντια στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις εναντίων αγωνιστών/ριών. Συγκέντρωση υπεράσπισης των μαχητικών επιλογών αντίστασης που χτυπιούνται από το Κράτος

Μετρό Αμπελόκηποι (έξω από τη ΓΑΔΑ), Πέμπτη 5/11/20 18:00

Επομενη συνέλευση, Πέμπτη 05/11 20.00 Πλατεία Πρωτομαγιάς (μετά το πέρας της συγκέντρωσης)

*Με την τήρηση των αναγκαίων μέτρων υγειονομικής προστασίας

Πρωτοβουλία Ενάντια στην Κρατική Τρομοκρατία

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83579/