Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 στις 12.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή.

Στις 13-14/3 καλούμε πολίτες, τοπικούς φορείς και συλλογικότητες σε συγκεντρώσεις στις πλατείες των γειτονιών μας, σε όλη την Ελλάδα. Να φωνάξουμε ένα μεγάλο "Ως εδώ!" στον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή, να διεκδικήσουμε την ελευθερία και τα δικαιώματά μας σε όλες τις γειτονιές!

Τα καλέσματα θα ανανεώνονται!

https://www.facebook.com/tomirmigi/photos/gm.…

πηγή : https://www.facebook.com/tomirmigi/photos/gm.…
πηγή : email που λάβαμε στις 12 Μαρτίου 22h


Μαζικές παρεμβάσεις σε γειτονιές της Αθήνας ενάντια στην κυβερνηση και την καταστολή

Η ΟΡΜΑ προχώρησε την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μάρτη σε μαζικές πολιτικές εξορμήσεις σε λαϊκές αγορές της Αθήνας σε Κουκάκι, Χαϊδάρι, Αττική - Αγ.Παντελεήμονα και Ηλιούπολη.

Την Κυριακή 14/3 συμμετέχουμε οργανωμένα στις ανακοινωμένες συγκεντρώσεις στις πλατείες των γειτονιών μας ενάντια στην κυβέρνηση και την καταστολή:

  • Αιγάλεω: 17:00, Ιερά Οδός και Θηβών
  • Ζωγράφου: 14:00, Πλατεία Γαρδένιας
  • Καισαριανή: 11:30, Σκοπευτήριο
  • Κολωνός-Σεπόλια-Ακαδημία Πλάτωνος: 12:00, Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος
  • Νέα Σμύρνη: 12:00, Πλατεία Ν.Σμύρνης
  • Νέο Ηράκλειο: 17:00, Πλατεία ΗΣΑΠ
  • Πατήσια: 11:30, Σταθμός ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων
  • Πειραιάς: 12:00, Πλατεία Κορραη
  • Περιστέρι: 12:00, Πλατεία Δημαρχείου
  • Χαλάνδρι: 13:00, Πλατεία Χαλανδρίου

Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στις ακροδεξιές πολιτικές της ΝΔ και περνάμε στην αντεπίθεση στα σχέδια φίμωσης - απαγορεύσεων - καταστολής από Μητσοτάκη-Χρυσοχοϊδη.

Η ΝΔ ένα χρόνο τώρα κοροϊδεύει την κοινωνία με τα αναποτελεσματικά και αυτο-αναιρούμενα μέτρα της για την διαχείριση του covid19. Έχει μετατρέψει ολόκληρο Σύστημα Υγείας σε νοσοκομεία και δομές αποκλειστικά αναφοράς κορωνοϊού, υποστελεχωμένα, υποεξοπλισμένα, υποχρηματοδοτημένα, την ίδια στιμή που μοιράζει χρήματα σε ιδιώτες κλινικάρχες, στα ΜΜΕ και στην αστυνομία. Τα lockdown και τα προστίματα είναι πολιτική κοινωνικού ελέγχου και οδηγούν μόνο στην συντηρητικοποίηση της κοινωνίας, στην ανεργία και στην εξαθλίωση.

Στην αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του λαού μπροστά στους δημόσιους ξυλοδαρμούς πολιτών και φοιτητών από την ΕΛΑΣ δεν χωράνε ημίμετρα περί πρόνοιας και ΕΔΕ. Ούτε Ευρώ για εξοπλισμούς στην ΕΛΑΣ, διάλυση της ομάδας ΔΡΑΣΗ που επιτίθεται σε πολίτες, διάλυση των ΜΑΤ που μπαίνουν στα πανεπιστήμια και καταστέλουν τους αγωνιζόμενους φοιτητές και εκπαιδευτικούς.

Απαντάμε καθημερινά μένοντας στο δρόμο του αγώνα και στις πλατείες των γειτονιών με την αντίσταση μας στην συνολική πολιτική της ακροδεξιάς κυβέρνησης. Να οργανώσουμε την ανατροπή του Κράτους Εκτακτης Ανάγκης του Μητσοτάκη.

ΟΡΜΑ

πηγή : https://ormantifa.org/mazikes-paremvaseis-se-…