Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 στις 11.30

Προσυγκέντρωση για την αντικρατική/αντικατασταλτική πορεία

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/03 ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12:00
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11:30

Είμαστε ενά χρόνο χωρίς ζωή. Ένα χρόνο τώρα τα κράτη και τα αφεντικά μέσα από τα χουντικά λοκνταουν ασελγούν στην απουσία ενός κοινωνικού σώματος που το διαιρούν, το αποπολιτικοποιουν, το χαρακτηρίζουν διαρκώς με το χειρότερο τρόπο.. Η εξουσία έχει κηρύξει το μεγαλύτερο πόλεμο των τελευταίων χρόνων στην εργατική τάξη και την κουλτούρα μας.Κουραστηκαμε να χρεωνομαστε πρόστιμα που τα ρίχνουν οι μπάτσοι εγκληματίες χωρίς συναισθηση, κουραστήκαμε να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα. Κουραστήκαμε να μιλάνε για εμάς όλοι αυτοί που πληρώνονται από τα κόμματα, που το παίζουν αντικειμενικοί που όλη μέρα τρομοκρατούν με ψέματα, υπερβολές και στημένα ψυχολογικά σόου.Αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο της εργασίας,τον κόσμο του αγώνα, τους μετανάστες,τους κοινωνικά και ταξικά καταπιεσμένους και τον κόσμο των οπαδών.Με ποιο δικαίωμα μιλάνε για εμάς όλοι αυτοί?
Μιλανε τη γλώσσα της εξουσίας,της πονηριας,του ψέματος και τη γλώσσα του χρηματος. Χτυπάνε τους δημοσιους χώρους, τις συνήθειες μας, προσπαθούν να αλλάξουν όλο το τοπίο της σημερινής μορφής ζωης. Επιχειρείται μια μεγάλη απόπειρα αλλαγής της κοινωνίας και των ηθικών και πολιτικων ορίων εντός της.

Απώτερος σκοπός είναι να έρθει η επερχόμενη φτώχεια χωρίς κόστος και χωρίς αντιδράσεις.Το αδιέξοδο της εξουσίας είναι πλέον μεγάλο. Ο καπιταλισμός και η εξουσία ανέκαθεν στην ανάγκη τους να πλουτίζουν και να ισχυροποιούνται γεννούν μεγαλύτερη φτώχεια και αδικία εωσότου,αυτή η απληστία χτυπήσει κόκκινο.
Σε εκείνο το σημείο η ιδεολογικη πάλη κρίνει το πώς και το που θα πάνε τα πράγματα. Οι λαϊκες μάζες χρειάζεται συλλογικά να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία,να έχουν εξοικειωθεί με το να παλεύουν και να συζητάνε όλοι μαζι.Στα μεγάλα ραντεβού το παρόν είναι κομβικό,να αντιληφθουμε το ρόλο μας σαν ρόλο επιρροής και αλλαγής.Τα Κράτη και τα κομματα έχουν δυνατή φωνή όταν ουρλιάζουν,αλλά έχουν μεγαλύτερη ηχώ όταν πέφτουν. Αυτά τα αδιέξοδα ας τα αντιληφθούμε και ας δόσουμε μάχες, μάχες συλλογικές,πολιτικές,κοινωνικές, οργανωτικές, υλικές. Οι υγιείς λαϊκές δυνάμεις να οργανωθούν για μια καλύτερη δικαιότερη και πιο ίση ζωή. Όπου όλοι θα εκφραζόμαστε, θα υπολογιζόμαστε και θα υπάρχουμε ο ένας για τον άλλον.Με οργάνωση οικονομικής ισότητας και κοινωνικής πολιτικής ελευθερίας. Μας αφορά όλους. Για να μην ζήσουμε σαν δούλοι.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Σύμπραξη αναρχικών Sabate

πηγή : https://www.facebook.com/pages/category/Polit…