Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 στις 12.00

Κάλεσμα σε μικροφωνική συγκέντρωση

Με αφορμή το φλέγον ζήτημα των 14 συντρόφων/αγωνιστών της κατειλημμένης πρυτανείας ΕΜΠ, καλούμε την Δευτέρα 18/10 και ώρα 12:00 μμ, μικροφωνική συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς ως ένδειξη αλληλεγγύης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Από την Πέμπτη 04/09/2021 καθώς και τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια κατασταλτική μέθοδος από την ΕΛΑΣ η οποία καλεί 14 από τους βιολογικά άντρες που είχαν παρευρεθεί (εκ των οποίων οι 13 είχαν συλληφθεί) στις 13 Νοέμβρη 2020 στην κατειλημμένη πρυτανεία ΕΜΠ να δώσουν γενετικό υλικό , DNA.

O λόγος είναι πως έχουν ταυτοποιήσει το DNA ανδρός σε (2) δύο μπουκάλια που βρέθηκαν στο κτίριο της Διοίκησης του ΕΜΠ με τον γενετικό τύπο αγνώστου που προσδιορίστηκε κατά την εξέταση χαρτιών με τις καστανοερυθρές κηλίδες που κατασχέθηκαν έξω από πολυκατοικία επί της οδού Σπύρου Τρικούπη, Αθήνα, όπου τις πρωινές ώρες της 07/12/2014 άγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα Δέλτα με ρίψη μολότοφ και άλλων αντικειμένων.

Πρόκειται λοιπόν για άλλη μια κρατική σκευωρία που προσπαθούν να στήσουν προκειμένου να στοχοποιήσουν και να τρομοκρατήσουν αγωνιζόμενα υποκείμενα με την εξαναγκαστική λήψη DNA σε μια πλημμεληματικού χαρακτήρα υπόθεση. Τα περισσότερα από τα άτομα που έχουν κληθεί την προκειμένη ημερομηνία (07/12/2014) ήταν ανήλικοι ,ηλικίας 12-16 ετών, με μερικούς από αυτούς να μην κατοικούν καν στην Αθήνα είτε να ασχολούνται με τον α/α χώρο.

Ο εντοπισμός και η ταύτιση αυτή του γενετικού υλικού έχει βρεθεί σε μη παράνομα αντικείμενα γεγονός που αποδεικνύει πως ο κρατικός μηχανισμός προσπαθεί να κανονικοποιήσει αυτή τη κατασταλτική εκστρατεία σε υποκείμενα που εναντιώνονται και αγωνίζονται στις πρακτικές τους. Η συγκεκριμένη πρακτική δεν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από το κράτος.

Παρ' όλα αυτά η υποχρεωτική λήψη DNA για τέτοιου είδους υποθέσεις στοχεύει στην δημιουργία βάσης δεδομένων και επεκτείνει το φακέλωμα της ΕΛΑΣ προς τα αγωνιζόμενα άτομα. Οι δυνατότητες που δίνει στο κράτος είναι απεριόριστες από δικαστήρια και κατηγορίες απλά για την ύπαρξη κάποιου σε κάποιο μέρος (π.χ. πορεία) μέχρι και το στήσιμο δικών με βαρύτατες ποινές ως αποτέλεσμα της εκδικητικής μανίας του κρατικού μηχανισμού . Με τους μπάτσους και την αντιτρομοκρατική μπροστάρηδες, τους δικαστές και τους εισαγγελείς συνένοχους και τους νομικού μηχανισμού.

Με τους μπάτσους και την αντιτρομοκρατική μπροστάρηδες, τους δικαστές και τους εισαγγελείς συνένοχους και τους νομοθέτες (βουλευτές , υπουργούς κλπ.) σεναριογράφους και σκηνοθέτες ενός καλοστημένου έργου, ολόκληρο το εκμεταλλευτικό σύστημα απροκάλυπτα πλέον, προσπαθεί να τελειώσει μια και καλή, όπως έχει υποσχεθεί άλλωστε, με όσους και όσες αντιδρούν στην δυστοπία που βιώνουμε. Ωστόσο, λέμε με βεβαιότητα πως δεν θα τους περάσει.

Τη πρόσφατη οικονομική κρίση ακολουθεί πλέον μια δεύτερη, ισχυρότερη, και μαζί με την πανδημία έχουν θέσει όλα τα κομμάτια της κοινωνίας στα άκρα. Ολόκληρο το δόγμα της προληπτικής αντιεξέγερσης, προϊόν της "πολιτισμένης δύσης" είναι η προσπάθεια τους να διασώσουν το όνομα της 'δημοκρατίας' και να αποτρέψουν τις αντιδράσεις , αλλά θα πέσει στα κεφάλια τους.

Η Νέα Σμύρνη ήταν απλά μια υπενθύμιση του πώς όταν τραβάς το σκοινί θα τραβηχτεί και από την άλλη άκρη, μέχρι κάποιος να πέσει (ειδικά αν είσαι πάνω σε μηχανάκι ).

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 14 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΠΑ.ΠΕΙ.

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1614710/