Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 στις 19.30

Αντικατασταλτική πορεία

ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Τα ξημερώματα Σαββάτου 23/10 στο Πέραμα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. πυροβόλησε με 38 σφαίρες τους άοπλους 18χρονο Νίκο Σαμπάνη δολοφονώντας τον εν ψυχρώ, ενώ τραυμάτισαν τον 16χρονο συνεπιβάτη του (ο τρίτος συνεπιβάτης πρόλαβε και διέφυγε ζωντανός), στα πλαίσια μίας 45λεπτης καταδίωξης που ξεκίνησε από το Αιγάλεω επειδή δε σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών.

Ως συνήθως σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός έσπευσε να συγκαλύψει την στεγνή κρατική δολοφονία με τις γνωστές τακτικές, τα ασύστολα ψέματα στις καταθέσεις των αστυνομικών και την πλήρη υποστήριξη από τα αστικά συστημικά Μ.Μ.Ε. μέσω της στοχοποίησης των θυμάτων υπογραμμίζοντας αρνητικά την καταγωγή τους και παρουσιάζοντάς τους ως «σεσημασμένους κακοποιούς», οπλισμένους και κλέφτες. Γρήγορα όμως το αφήγημα τους καταρρέει έπειτα από τη συνεχή κοινοποίηση στοιχείων καθώς και από την κατάθεση του 15χρονου που παραδόθηκε στις αρχές, από τα οποία προκύπτει ότι ούτε συμπλοκή υπήρξε, ούτε ήταν ένοπλοι οι νεαροί, ούτε τραυματίστηκε αστυνομικός (δεν υπήρξε εμβολισμός, οι ατυνομικοί πυροβόλησαν αφού οι 3 ανήλικοι είχαν σηκώσει τα χέρια προς παράδοση). Όπως και καμία από τις 38 σφαίρες δεν στόχευε χαμηλά με σκοπό την ακινητοποίηση του οχήματος.

Ταυτόχρονα, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με τα αντανακλαστικά του συνυφασμένου με το κράτος εθνικού κορμού (που απαρτίζεται από εθνικόφρονες μικροαστούς, ορφανά της Χ.Α., αφεντικά, νοσταλγούς της χούντας, καθώς και κάθε λογής ρατσιστές και ομοφοβικούς νοικοκυραίους), ο οποίος ήταν εξαρχής συνήγορος των δολοφόνων της ΕΛ.ΑΣ., σκορπίζοντας μίσος κατά μειονοτήτων και καταπιεσμένων. Η δολοφονία του Νίκου Σαμπάνη είναι το αποτέλεσμα της διαρκώς αυξανόμενης επένδυσης του κράτους στην καταστολή και στον έλεγχο που με πρόσχημα την πανδημία έχουν επεκταθεί σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Δε συνηθίζουμε στον κανιβαλισμό, δεν πειθαρχούμε στον νόμο και στην τάξη τους και δε θα αφήσουμε τις γειτονιές μας στο έλεος των κρατικών και παρακρατικών σερίφηδων της ΕΛ.ΑΣ.

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΟΙ ΤV ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ 2/11 19:30 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Αναρχικές/οί

πηγή: https://candiaalternativa.info/2021/10/29/ira…