Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στις 13.00

Ανοιχτή συνάντηση καλλιτεχνών

ΕΜΠΡΟΣ Πρόγραμμα- ΣΑΒ. 6 και ΚΥΡ. 7/11-

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/11: ώρα 21.30 10 Χρόνια Umbra Project Σύγχρονη ηλεκτροακουστική μουσική, multi media, χορός και performance σε μια μεγάλη γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας της πειραματικής καλλιτεχνικής ομάδας Umbra Project

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/11 - ώρα 11.30 π.μ. Παράσταση Καραγκιόζη στου Ψυρρή! (Είσοδος ελεύθερη) Το θέατρο σκιών του Θανάση Λιούνη, θα βρίσκεται τις Κυριακές 7 και 21 Νοεμβρίου, στο θέατρο Εμπρός, στις 11:30 το πρωί, να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, με τις περιπέτειες του λαϊκού μας ήρωα Καραγκιόζη. ΕΙΣΟΔΟΣ με ΕΛΕΥΘΕΡΗ συνεισφορά.

ώρα 1 μ.μ. : ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ. Εάν είσαι καλλιτέχνης (ζωγράφος, designer, γλύπτης, φωτογράφος, digital artist) και ενδιαφέρεσαι για την αυτοοργάνωση της Τέχνης, το Ελεύθερο Θέατρο Εμπρός καλεί σε ανοιχτή συνάντηση για την συλλογική διοργάνωση έκθεσης εικαστικών.

ώρα 17.00 (πρώτος όροφος)
Μαθήματα Σύγχρονου Χορού. Ο χορευτής Yves Bertrand από το Καμερούν προσφέρει και φέτος μαθήματα χορού στο Ελεύθερο Εμπρός. Φέτος μας εισάγει στον μαγικό κόσμο της Κουβανέζικης Salsa, της Kizomba από την Αγκόλα, και την Batchata από την Καραϊβική. Τα μαθήματα είναι δωρεάν με κουτί οικονομικής ενίσχυσης και θα γίνονται κάθε Κυριακή 17.00 έως 19.00 και κάθε Τετάρτη 18.00-20.00

ώρα 20.00
ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την υπεράσπιση του Εμπρός, την φροντίδα του κτιρίου και την συλλογική διαμόρφωση του προγράμματος με τις προτάσεις σας!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

πηγή : https://www.facebook.com/embrosgr/