Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 στις 21.30

2 καλέσματα : 1 2

Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου

ΠΑΡΤΥ οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής

+ LIVE με τους Daddy's work blues ban

είσοδος ελεύθερη [ποτό:4e/μπύρα:2e]

πηγή : http://bookworker.wordpress.com/2011/09/29/%c...


Συλλογικά οργανωμένο Πάρτυ

του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής

Live: Daddy' s Work blues band

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ο Σύλλογός μας διοργανώνει Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης. Αλλά ένα διαφορετικό πάρτυ. Πρώτα απ΄ όλα γιατί θα πραγματοποιηθεί σε μια πολύ δύσκολη οικονομική και όχι μόνο συγκυρία για όλους τους εργαζόμενους. Αλλά και γιατί βρισκόμαστε εν μέσω μάχης. Μάχης σε πολλούς εργασιακούς χώρους του κλάδου μας, συνολικής μάχης του κόσμου της δουλειάς ενάντια στον μεσαίωνα που βήμα-βήμα, μέρα-μέρα φέρνουν οι εργοδότες, οι κυβερνήσεις, η τρόικα.

Εν μέσω αυτής της μάχης χρειάζεται και η ψυχαγωγία, η συναδελφική αλληλεγγύη, ο δικός μας πολιτισμός και η ζωντανή επαφή μεταξύ μας. Χρειάζεται ενίσχυση και ο Σύλλογός μας, το εργαλείο του κάθε συναδέλφου για να διεκδικεί, να αγωνίζεται, να υπερασπίζεται τα δίκια του. Ενίσχυση με τη δύναμη και τη συμμετοχή κάθε εργαζόμενου του κλάδου, ενίσχυση και οικονομική, γιατί οι μάχες κοστίζουν…

Επιλέξαμε, μέσα σε αυτή τη συγκυρία, να κάνουμε το Πάρτυ μας όχι με τον κλασικό τρόπο, αλλά αλλιώς. Όπως αλλιώς πρέπει να οργανώσουμε και τη ζωή μας. Επιλέξαμε να γίνει σε έναν χώρο δημόσιο, τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, που εδώ και 2 χρόνια είναι κατειλημμένος από τους κατοίκους της περιοχής για να μείνει ελεύθερος για τις ανάγκες των εργαζόμενων και κατοίκων και όχι εμπορευματικό φιλέτο για κέρδη σε εργολάβους και εμπόρους. Ένας χώρος ανοιχτός στις συλλογικότητες, χωρίς εμπορευματοποίηση, που φιλοξενεί δραστηριότητες συλλόγων, κοινοτήτων, σωματείων, επιτροπών. Και αξίζει να γεμίσουμε έναν τέτοιο χώρο με εργαζόμενους που αγωνίζονται. Σε μια γειτονιά που αποτελεί τόπο κατοικίας εργαζόμενων, ελλήνων και πολλών μεταναστών συναδέλφων.

Στο πάρτυ μας αυτό, θα παίξουν ζωντανά συνάδελφοι και φίλοι του Συλλόγου μας, το συγκρότημα Daddy' sWork, ενώ ο χώρος και το πάρτυ θα λειτουργήσει συλλογικά οργανωμένα, από όλους εμάς. Και φυσικά, μέσα στη δύσκολη συγκυρία, χωρίς έξοδα που θα δίναμε σε ένα εμπορικό μαγαζί, θα έχουμε τιμές «κρίσης» (2 ευρω η μπίρα, 4 ευρω το ποτό).

Αξίζει να είμαστε όλοι εκεί. Να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε, να συμβάλλουμε οικονομικά και έμπρακτα στη ζωή και τη δράση του Συλλόγου μας.

Σε περιμένουμε

πηγή : http://bookworker.wordpress.com/2011/10/13/κά...