Τρίτη 19 Απριλίου 2022 στις 19.00

Κουβέντα για τη διοργάνωση αντιφασιστικής-αντιιμπεριλιαστικης συγκέντρωσης/διαδήλωσης

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΓΙΑ 9η ΜΑΗ

Λόγω προβλεπόμενης κακοκαιρίας τη Δευτέρα η ανοιχτή κουβέντα για τη διοργάνωση αντιφασιστικής - αντιιμπεριλιαστικης συγκέντρωσης/διαδήλωσης την 9η Μάη θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 19/4 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΛ. ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Δελτίο Τύπου - Κάλεσμα σε νέα συζήτηση για την διοργάνωση αντιφασιστικής - αντι ιμπεριαλιστικής διαδήλωσης τιμής, μνήμης και αγώνα την 9η Μάη

Έπειτα από κάλεσμα του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με συμμετοχή οργανώσεων της κομμουνιστικής αριστεράς, συλλογικοτήτων του εργατικού-λαϊκού και ανταγωνιστικου κινήματος και ανένταχτων αγωνιστών και αγωνιστριών στην ΑΣΣΟΕ.

Βεβαιώθηκε η κοινή ανάγκη να μπει φραγμός στην αντικομμουνιστική υστερία που εκφράζεται, ειδικά τον τελευταίο καιρό, με την γιγαντιαία επίθεση απέναντι στην ιστορία και την παράδοση τόσο του διεθνούς, όσο και του ελληνικού κομμουνιστικού - αντι ιμπεριαλιστικού - αντιφασιστικού κινήματος.

Επιπλέον, βεβαιώθηκε η κοινή ανάγκη η αντιφασιστική - αντι ιμπεριαλιστική διαδήλωση της 9ης Μάη να λάβει χαρακτήρα τιμής στον Κόκκινο Στρατό και καλέσματος για αγώνα απέναντι σε ΝΑΤΟ-ΕΕ-Κυβέρνηση στον τόπο μας.

Καλούμε σε νέα συζήτηση την Τρίτη 19 Απρίλη στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στις 19:00 πολιτικές οργανώσεις, αντιφασιστικές συλλογικότητες, σωματεία, φοιτητικά σχήματα, αντιιμπεριαλιστικές κινήσεις, αγωνιστές και αγωνίστριες για να ενταχθούν στην Πρωτοβουλία για την 9η Μάη και να διοργανώσουμε από κοινού αντιφασιστική- αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση την 9η Μάη στην Αθήνα.

Θέματα Συζήτησης:

1) Κείμενο Καλέσματος

2) Σημείο και ημέρα Συγκέντρωσης

3) Κατεύθυνση Διαδήλωσης

4) Υλικό Προπαγάνδισης

Οργανώσεις/ συλλογικότητες/αγωνιστες-αγωνιστριες που συμμετείχαν στην σύσκεψη για διοργάνωση του εορτασμού της 9ης Μάη

πηγή : https://www.facebook.com/people/Πολιτικός-Χώρ…