Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 στις 11.00

16 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Απεργιακή συγκέντρωση (μουσείο)

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προς ψήφιση στη Βουλή δεν αφορά μόνο τους εργαζομένους στο Δημόσιο τομέα, για τους οποίους εγκαινιάζεται και επίσημα ο θεσμός της απόλυσης -μέσω της εργασιακής εφεδρείας -ενώ ισοπεδώνονται οι μισθοί τους μέσω του νέου μισθολόγιου-φτωχολόγιου.

Αφορά και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αφού η κυβερνητική επιτροπή αποφάσισε και ανακοίνωσε τα εξής για το θέμα των συλλογικών συμβάσεων και για τη μείωση των επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ βοηθημάτων:

- την κατάργηση της αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης, σύμφωνα με την οποία: όροι που περιλαμβάνονται σε ατομικές συμβάσεις εργασίας και αποκλίνουν από τις κλαδικές ή όροι συλλογικών συμβάσεων, υπερισχύουν εάν είναι ευνοϊκότεροι για τους εργαζόμενους.

- την αναστολή για δύο χρόνια της δυνατότητας επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων, δυνατότητα που αποτελούσε υπουργικό δικαίωμα (να υπενθυμίσουμε ότι η συλλογική σύμβαση του κλάδου μας είναι ήδη «θύμα» αυτής της εξέλιξης).

- τη δυνατότητα δημιουργίας επιχειρησιακού σωματείου και σε επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 20 εργαζόμενους.

- την κατάργηση της γνωμοδοτικής δυνατότητας του Συμβουλίου της Επιθεώρησης Εργασίας για την υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων.

- τις δραστικές περικοπές στο εφάπαξ και στις επικουρικές ορισμένων ελλειμματικών Ταμείων και τη μείωση έως και 30% σε όσες συντάξεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι από 170 ευρώ και άνω. Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και η επιβολή των ατομικών συμβάσεων σηματοδοτούν επιστροφή στο σωτήριο έτος… 1850, όταν δεν υπήρχε το ελάχιστο εργατικό δικαίωμα.

Μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο, καθήκον μας να τους ανατρέψουμε…

Το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κλιμακώνει τον πόλεμο ενάντια στα δικαιώματά μας. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν με τα διλήμματα του τύπου «ή συνεχίζουμε την πολιτική μας ή καταστρεφόμαστε». Όμως η επιδίωξή τους είναι πια ολοφάνερη: Θέλουν να προστατεύσουν τα κέρδη των εργοδοτών, που θησαύρισαν δεκαετίες κερδίζοντας από τον μόχθο και την εργασία μας. Να στηρίξουν τις τράπεζες και το ευρώ σπρώχνοντας στη φτώχεια και την εξαθλίωση μεγάλα τμήματα του λαού. Να διασφαλίσουν ότι είτε σε περιόδους ανάπτυξης είτε σε περιόδους κρίσης, ο τεράστιος πλούτος που κατέχουν οι λίγοι κεφαλαιοκράτες δεν θα αμφισβητηθεί.

Ταυτόχρονα, με το πετσόκομμα μισθών, συντάξεων και των κοινωνικών επιδομάτων, έχουν ξεκινήσει μια φορο-λεηλασία χωρίς όρια. Χαράτσια και κεφαλικοί φόροι απομυζούν και την τελευταία σταγόνα από το πενιχρό εισόδημα έχει απομείνει στον κόσμο. Διαλύουν τη δημόσια παιδεία, την υγεία. Βάζουν ταφόπλακα στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες, θέλουν να τις μετατρέψουν σε πεδίο κερδοσκοπίας των τραπεζών, των ντόπιων και ξένων επιχειρήσεων. Εκτίναξη της ανεργίας σε ποσοστά τριτοκοσμικής χώρας, 30% για το 2012 σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, που μεταφράζεται σε 1.000.000 και πλέον ανέργους, χωρίς φυσικά σε αυτό το νούμερο να περιλαμβάνονται οι νέοι που αναζητούν για πρώτη φορά δουλειά, οι εργαζόμενοι της μαύρης και της ελαστικής εργασίας κ.ά. Αν ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ, είναι φανερό ότι δημιουργούνται συνθήκες Κίνας στους μισθούς, τα δικαιώματα, τα δημόσια αγαθά.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ, ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ - ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Όλη αυτή την κατάσταση τη βιώνουμε και στον κλάδο μας. Μαζικές απολύσεις συναδέλφων, αλλαγή των εργασιακών σχέσεων ώστε να γίνουμε ελαστικά εργαζόμενοι, μείωση των μισθών, μη καταβολή των δεδουλευμένων για πολλούς μήνες, καθημερινοί εκβιασμοί για μικρά και μεγάλα ζητήματα, τρομοκρατία -άμεση και συγκαλυμμένη-, επιθέσεις κατά της συνδικαλιστικής δράσης. Παπασωτηρίου, Ελευθερουδάκης, Ιανός, Αντ. Σάκκουλας, Metropolis, Π. Κυριακίδης είναι μερικοί από τους χώρους όπου εδώ και καιρό εξελίσσονται σκληρές αντιπαραθέσεις.

Ας μην έχουμε αυταπάτες. Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι ανήκουν σε «προνομιακές» ομάδες εργαζομένων, αφού απολαμβάνουν «σταθερή, αμειβόμενη, ασφαλισμένη και εξοφλημένη στην ώρα που έχει συμφωνηθεί, εργασία», όσοι νομίζουν ότι υπογράφοντας δηλώσεις νομιμοφροσύνης στην εργοδοσία θα σωθούν. Όταν καίγονται όλα τα διπλανά σπίτια και το δικό μας δεν θα γλιτώσει από τη φωτιά. Άλλωστε δεν είναι "περήφανοι και φιλότιμοι" όσοι βλέπουν κάποιους συναδέλφους τους να χτυπιούνται από τον εργοδότη και αυτοί να κάνουν την "πάπια".

Τα αφεντικά μπορεί να σου δίνουν θέση "δίπλα" τους όταν σκύβεις το κεφάλι, αλλά σε πετούν και χωρίς δισταγμό στα σκουπίδια όταν πρέπει να προστατεύσουν τα κέρδη τους.

Θέλουν να μας συνθλίψουν, ενοχοποιώντας μας. Στρέφουν τον ιδιωτικό υπάλληλο κατά του δημοσίου υπαλλήλου. Και τώρα που ισοπέδωσαν τους εργαζόμενους του δημοσίου τι θα μας πούνε; Θα στρέψουν τους ανέργους εναντίον όσων έχουν δουλειά; Ποιοι; Οι εργοδότες που θησαύριζαν από τη δουλειά μας, οι πολιτικοί που τους εξυπηρετούσαν, οι κλέφτες, τα λαμόγια, οι μιζαδόροι, οι μισθωμένοι υπάλληλοι των τραπεζιτών και των κεφαλαιοκρατών, μαζί με τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια τους στην τηλεόραση και τις εφημερίδες, αυτοί που μας έφεραν μέχρι εδώ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΕ -ΔΝΤ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ

- Να καταργήσουμε το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και όλα τα αντεργατικά μέτρα.

- Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και να αποτρέψουμε κάθε δυνατότητα του όποιου επόμενου επίδοξου διαχειριστή να συνεχίσει αυτήν την πολιτική. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές που προσπαθούν να επιβάλουν σε όλη την Ευρώπη η ΕΕ και το ΔΝΤ.

- Απαιτούμε αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για να ζούμε αξιοπρεπώς. Όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Απαγόρευση των απολύσεων - επιδιώκουμε τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων που κλείνουν οι εργοδότες, με αυτοδιαχείριση και εργατικό έλεγχο.

- Απαιτούμε επίδομα ανεργίας ίσο με τον βασικό μισθό για όλο το διάστημα ανεργίας των συναδέλφων για κάθε μορφή εξαρτημένης εργασίας. Πάγωμα όλων των δανείων και των λογαριασμών για ολόκληρη την περίοδο της ανεργίας. Ο χρόνος ανεργίας να μετρά στα συντάξιμα έτη. Δωρεάν πρόσβαση σε περίθαλψη-συγκοινωνίες-χώρους ψυχαγωγίας.

- Αρνούμαστε κάθε συμμετοχή των ταμείων στη νέα κλοπή των αποθεματικών με το πρόγραμμα ανταλλαγής ομόλογων. Ούτε ένα ευρώ στα παιχνίδια των τραπεζιτών. Απόδοση των οφειλών του κράτους και της εργοδοσίας στα Ταμεία.

- Παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν ασφάλιση-υγεία-παιδεία-κοινωνικές υπηρεσίες για όλους. Κατάργηση του νόμου-πλαισίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που διαλύει το δημόσιο πανεπιστήμιο και το παραδίδει στις δυνάμεις της αγοράς. Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,

- Απαιτούμε την αύξηση της φορολόγησης του κεφαλαίου, κατάργηση του ΦΠΑ και των έμμεσων φόρων στα είδη λαϊκής ανάγκης. Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε εργαζόμενο ή άνεργο που έχει ανάγκη στήριξης.

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Σε αυτή τη μάχη πρωταγωνιστές πρέπει να είμαστε εμείς οι ίδιοι, σε κοινό αγώνα οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Ενάντια στο συνδικαλισμό της συναίνεσης και της υποταγής της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που με 24ωρες ντουφεκιές «κλείνουν» το μάτι στην πολιτικής της λεηλασίας, έχοντας πάρει διαζύγιο με τα εργατικά συμφέροντα. Να κάνουμε συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς και να οργανώσουμε τον αγώνα μας. Να συντονιστούμε με όσα σωματεία ή Συντονισμούς σωματείων παλεύουν για την ανατροπή της επίθεσης. Ο εχθρός είναι κοινός, κοινός και ο δικός μας αγώνας. Όχι κατακερματισμένοι-κλεισμένοι ο καθένας στο χώρο του, αλλά με διακλαδικό συντονισμό να υπερβούμε τις επιμέρους, αποσπασματικές μάχες. Χρειάζεται πολύμορφος αγώνας διάρκειας με ένα συνολικό πρόγραμμα στον αντίποδα του προγράμματος του κεφαλαίου.

- Συνεχίζουμε τη μάχη σε κάθε χώρο δουλειάς που βρίσκεται σε αγωνιστική δραστηριότητα.

- Συμμετέχουμε μαζικά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τετάρτη 19 Οκτώβρη. Συγκέντρωση στις 10:30 στο Μουσείο μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία.

- Παρακολουθούμε κάθε προσπάθεια οριζόντιου αγωνιστικού συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων και πρωτοβουλιών βάσης, ενάντια σε κάθε λογική γραφειοκρατίας και ανάθεσης. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε κάθε αντίστοιχη δράση που βρίσκεται σε κοινή κατεύθυνση με τις αποφάσεις του Συλλόγου.

- Συνεχίζουμε την μάχη ενάντια στα χαράτσια και τη φοροληστεία. Επιδιώκουμε ο αγώνας αυτός να γίνει οργανωμένα και με όρους αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης. Συντονιζόμαστε με όσους κινούνται στην κατεύθυνση της άρνησης πληρωμής, παίρνουμε έμπρακτα μέτρα υπεράσπισης όσων αντιστέκονται.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 10.30 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ- ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

πηγή : http://bookworker.wordpress.com/2011/10/12/%c...



ενάντια στις μεθοδεύσεις κράτους - αφεντικών- εργατοπατέρων...

... απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟ 11.00 πμ

Ταξικό Μέτωπο-Πρωτοβουλία Εργαζομένων στους χώρους του Μετρό,

Εργάτριες,Εργάτες από το χώρο του Βιβλίου-Βιβλιοφρικάριος,

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ανέργων (ΣΩΒΑ),

Πρωτοβουλία Συμβασιούχων ΕΛΤΑ,

Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζομένων-Ανέργων


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ

ΜΟΥΣΕΙΟ 11:00(ΜΑΡΝΗ & ΠΑΤΗΣΙΩΝ)

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΒΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

http://syvatekt.blogspot.com/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33306


ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

Να φύγουν Κυβέρνηση - Τρόικα - Μνημόνια

Διαγραφή του Χρέους

19-20 Οκτωβρίου - Όλοι στη 48ωρη Πανεργατική Απεργία

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η χουντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι μόνο η αρχή ενός νέου πακέτου βάρβαρων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων, που θα ανακοινώνονται σταδιακά μέχρι το τέλος του 2011 και θα συνεχιστούν τα επόμενα χρόνια. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμο κλπ. που έχουν διαλύσει και καταστρέψει τα πάντα, έχουν ρίξει στη ανεργία, την εξαθλίωση και την πείνα εκατομμύρια συνανθρώπων μας.

1. Το αφορολόγητο όριο μειώνεται στα 5.000 ευρώ, που είναι αρκετά κάτω από το όριο της φτώχειας των 6.897 ευρώ το άτομο. Με το Μεσοπρόθεσμο, το αφορολόγητο είχε κιόλας μειωθεί από τις 12.000 στις 8.000 ευρώ. Έτσι, σε σχέση με το 2010, οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι κλπ. θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον 700 ευρώ! Τόση είναι η αναλγησία της κυβέρνησης, που θα πληρώσουν φόρο ακόμη και όσοι έχουν μισθό της τάξης των 357 ευρώ το μήνα! Επιπλέον θα υπάρξει και πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση λόγω: α) μείωσης των φορολογικών κλιμακίων κατά δύο, β) μείωσης των φοροαπαλλαγών (από 20% σε 10%) και γ) αλλαγής υπολογισμού του αφορολόγητου για τα παιδιά. Το καινούργιο φορολογικό νομοσχέδιο που κατά τον Βενιζέλο «θα διόρθωνε αδικίες που υπήρχαν στο προηγούμενο», είναι το πιο ταξικό και άδικο που έχει παρουσιασθεί ποτέ, ίσως σε ολόκληρο τον κόσμο. Φορολογεί περισσότερο τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους έχοντες μεγάλα οικογενειακά βάρη (πολύτεκνους)!

2. Μειώνονται όλες οι συντάξεις πάνω από τα 1.200 ευρώ, από 1ης Νοεμβρίου,κατά 20%. Η μείωση αυτή έρχεται σε συνέχεια των οριζόντιων μειώσεων στις συντάξεις το 2010, αλλά και άλλων επιβαρύνσεων (ΛΑΦΚΑ, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών κλπ.).

3. Οι συνταξιούχοι κάτω των 55 χρόνων θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη μείωση: θα περικοπεί κατά 40% το ποσό της σύνταξης που είναι πάνω από 1.000 ευρώ. Η κοροϊδία είναι ότι ενώ σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και νέα επίθεση στις συντάξεις, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η μείωση αυτή θα είναι ωσότου αυτοί οι συνταξιούχοι φτάσουν στην ηλικία των 55 ετών.

4. Εισάγεται από 1ης Νοεμβρίου το λεγόμενο νέο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, που ισοπεδώνει κυριολεκτικά τις αποδοχές των εργαζομένων σε ολόκληρο το Δημόσιο, στις πρώην ΔΕΚΟ και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η μείωση στις αποδοχές είναι πρωτοφανής, φτάνοντας μέχρι και το 50%, λόγω κατάργησης δεκάδων επιδομάτων, μεγαλύτερων φορολογικών επιβαρύνσεων και πρόσθετων περικοπών. Οι αποδοχές των εργαζόμενων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα καταρρέουν σε επίπεδα που καταστρέφουν ολοκληρωτικά τους ατομικούς και οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς.

5. Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στην εργασιακή εφεδρεία-ανεργία. Μέχρι το τέλος του 2011, 30.000 εργαζόμενοι του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα «μπαίνουν» στο καθεστώς της λεγόμενης εργασιακής εφεδρείας και ουσιαστικά της ανεργίας. Θα τους ακολουθήσουν δεκάδες χιλιάδες το 2012 και τα επόμενα χρόνια. Όσοι είναι «τυχεροί» θα μείνουν για έναν χρόνο στην εργασιακή εφεδρεία με το 50% του βασικού τους μισθού και μετά θα απολυθούν σαν «περιττοί». Είναι το «λίπος» του κράτους, όπως κραυγάζει η χούντα Κυβέρνησης-Τρόικας κι οι αργυρώνητοι παπαγάλοι τους στα Μ.Μ.Εξαπάτησης.

6. Επιταχύνονται οι λεγόμενες διαρθρωτικές αλλαγές. Δηλαδή οι ιδιωτικοποιήσεις (ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας ύψους 5 δις μέχρι τέλους του χρόνου! και 50 δις έως το 2015!), το άνοιγμα των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων, το κλείσιμο δεκάδων οργανισμών του Δημοσίου - και κυρίως οι διάλυση των εργασιακών σχέσεων και η εξάπλωση των επιχειρησιακών συμβάσεων με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη μείωση των μισθών, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων κλπ.

7. 'Εκτακτο χαράτσι στα ακίνητα, που έγινε μόνιμο όπως διευκρινίστηκε τελικά! Έρχεται να προστεθεί σε σωρεία άλλων φόρων και εισπρακτικών μέτρων που παρουσιάζονται κάτω από εύηχες ονομασίες όπως «εισφορά κοινωνικήςαλληλεγγύης» κλπ

Όμως τα βάρβαρα μέτρα δεν τελειώνουν εδώ, έρχονται: η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης, η μείωση των συντάξεων του ΟΓΑ από 350 σε 250! από 1/1/2012, η παραπέρα μείωση όλων των επικουρικών συντάξεων για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και των αναπηρικών συντάξεων. Πολλές επικουρικές συντάξεις θα καταργηθούν στα αμέσως επόμενα χρόνια. Μεγάλες περικοπές στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων, με μείωση κατά 30 - 40% πέραν της μείωσης που ήδη έγινε κατά 10% στο δημόσιο και 15% στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Κατακρεούργηση της λίστας Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Και έπεται συνέχεια...

Η απάντησή μας: ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

Η μισητή κλίκα Παπανδρέου-Βενιζέλου μας εκβιάζει με διλήμματα «Τα μέτρα ή Χρεοκοπία», «Μέσα ή έξω από την ΕΕ, το Ευρώ» κλπ. Την αλήθεια όμως τη ζούμε καθημερινά: Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο, νέα μέτρα οδηγούν μόνο σε μια χρεοκοπημένη, κατεστραμμένη, εξαθλιωμένη κοινωνία. Η διαρκής υποτίμηση της αξίας της εργασίας, η συνεχής απαξίωση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας οδηγούν σε πλήρη διάλυση και κατάρρευση: της παιδείας, της υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, όλης της υποδομής που δημιούργησε ο ελληνικός λαός με ιδρώτα και αίμα μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή Αυτοί ή Εμείς. Ή Εμείς θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τον πλούτο που παράγουμε και όσα μας λεηλάτησαν - ή Αυτοί θα φτιάχνουν αμύθητες περιουσίες, όπως τα 600 δις (πολύ παραπάνω από το δημόσιο χρέος) που έχουν κατατιθέμενα στις ελβετικές τράπεζες. Ή θα σταματήσουμε να τους πληρώνουμε και θα αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τα μέτρα και την πολιτική τους ή θα κάνουμε «θυσίες» για να γεμίζουν οι τσέπες των τραπεζιτών, των κερδοσκόπων, των δοσίλογων και της παρέας τους. Ή θα σωθούμε εμείς, οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, η νεολαία - ή θα «θυσιαστούμε» για το χρεοκοπημένο καπιταλιστικό σύστημα, τους τραπεζίτες, κερδοσκόπους και δοσίλογους.

Αν τους αφήσουμε να διαχειρίζονται την οικονομία, την πολιτική, την κοινωνία, τότε είναι βέβαιο ότι έρχονται μέρες, βδομάδες και μήνες απόλυτης εξαθλίωσης και καταστροφής μεγάλων κοινωνικών κομματιών: Πολλοί, οι περισσότεροι, δεν θα έχουν να φάνε, δεν θα έχουν σπίτι, θα είναι χωρίς δουλειά… Τα συσσίτια στους δρόμους, όπως στην κατοχή, δεν θα αρκούν για ν' αποτρέψουν τους θανάτους από ασιτία. Από αυτή την κατάσταση δεν πρόκειται να ξεφύγουμε με τη δήθεν διαφορετική πολιτική της ΝΔ του Σαμαρά.

Για να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση, για να μην γίνουμε δουλοπάροικοι και για να κάνουμε μια νέα αρχή πρέπει, να ενισχύσουμε τη δική μας αλληλεγγύη και οργάνωση, ώστε να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας και να παλέψουμε για τα δικά μας συμφέροντα ενάντια σε μια χούφτα καπιταλιστές, στην ΕΕ, στο ΔΝΤ και τους υπηρέτες τους. Για ν' ανοίξουμε τον δρόμο σε μια άλλη κοινωνία, με επίκεντρο τις ανάγκες μας, δημοκρατική, ριζοσπαστική, σοσιαλιστική.

Για να βάλουμε φρένο σ' αυτή τη ζοφερή και άθλια κατάσταση, χρειάζεται ανυπακοή και ανταρσία στα χαράτσια και σ' ό,τι αποφασίσει η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει την παραμικρή νομιμότητα. Και βέβαια ανυποχώρητος αγώνας για να την ανατρέψουμε.

Για να το πετύχουμε, χρειάζεται να μαζικοποιήσουμε όλα τα κινήματα και τις αντιστάσεις (φοιτητές, μαθητές εκπαιδευτικοί, συγκοινωνίες, έφεδροι-απολυμένοι, εργαζόμενους στους ΟΤΑ, ταξιτζήδες κλπ.), να βγούμε ξανά στις πλατείες πιο δυναμικά και αποφασιστικά από τον περσινό Μάη-Ιούνη, για να τσακίσουμε τη χούντα Κυβέρνησης-Τρόικας αλλά και όποιους άλλους σκέπτονται να εφαρμόσουν τις ίδιες πολιτικές, ματαιώνοντας τα σχέδια συναίνεσης των αστικών κομμάτων που μας ετοιμάζουν κεφάλαιο και ιμπεριαλιστές της ΕΕ και των ΗΠΑ. Να παλέψουμε για να κηρυχτεί Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και όχι να ζητιανεύουμε εκλογές, όπως κάνουν τα ρεφορμιστικά κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ). Για να πετύχει μια τέτοια απεργία, θα πρέπει να την οργανώσουμε εμείς «απ' τα κάτω», όχι η συνδικαλιστική γραφειοκρατία που έχει παραλύσει τα συνδικάτα μας. Μόνο η ενότητα και ο αγώνας μας μπορεί ν' απαλλάξουν τη χώρα απ' αυτή η δοσίλογη κυβέρνηση και την Τρόικα.

- Άρνηση πληρωμής οποιουδήποτε χαρατσιού της κατοχικής κυβέρνησης

- Άμεση διαγραφή του χρέους

- Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας, για να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου

- Εθνικοποίηση όλων των τραπεζών, μεγάλων επιχειρήσεων και ΔΕΚΟ, χωρίς αποζημίωση και κάτω από εργατικό έλεγχο.

- Για μια άλλη κοινωνία, δημοκρατική, ριζοσπαστική, σοσιαλιστική

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας

http://www.okde.gr

Η ΟΚΔΕ καλέι στις 10:00

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33342


48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 + 20 ΟΚΤΩΒΡΗ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10, 11 π.μ. ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Πάρκο Κύπρου και Πατησίων, 10:30 π.μ.

http://sakakp.blogspot.com

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33342




48ωρη Γενική Απεργία, 19-20 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών καλεί τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στα πανεργατικά συλλαλητήρια και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, σε όλες τις πόλεις της χώρας, στο πλαίσιο της 48ωρης γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη 19 και για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.

Αντιμέτωποι με τη σημερινή λαίλαπα, εκτεθειμένοι θα μείνουμε μόνο αν απομονωθούμε, αν φοβηθούμε, αν κρυφτούμε. Όλοι μαζί, μπορούμε να αντισταθούμε.

Προσυγκέντρωση του ΣΜΕΔ για την πανεργατική πορεία της Τετάρτης19/10

11 π.μ.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (οδός Πατησίων),

μπροστά στο πανό του Συλλόγου

Προσυγκέντρωση του ΣΜΕΔ για την απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης20/10 στην πλατεία Συντάγματος

11 π.μ.

Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Πανεπιστημίου),

μπροστά στο πανό του Συλλόγου

http://www.smed.gr/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33354


Δείτε το σχετικό αρχείο afisa_1-SZ9Tkc.pdf

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33415


Στη συνέλευση της Δευτέρας 17 Οκτώβρη, η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι κατέληξε στη συγκρότηση μπλοκ για τη συλλογική μας κάθοδο στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 19ης & 20ης Οκτώβρη στο κέντρο της Αθήνας.

Τα ραντεβού που έχουν δοθεί για την Τετάρτη 19 Οκτώβρη είναι 10πμ στον ηλεκτρικό του Πειραιά και 11πμ στο Πολυτεχνείο στη διασταύρωση της Στουρνάρη με την Πατησίων. Θα συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει καλεστεί στο Μουσείο και θα πορευτούμε προς το Σύνταγμα μαζί με τις υπόλοιπες συνελεύσεις γειτονιών και τα μπλοκ των σωματείων βάσης.

Για την Πέμπτη 20 Οκτώβρη, το ραντεβού είναι και πάλι στις 10πμ στον ηλεκτρικό του Πειραιά, αυτή τη φορά για να βγούμε κατευθείαν στο Σύνταγμα, όπου έχει καλεστεί συγκέντρωση-αποκλεισμός της βουλής.

Το πανό του μπλοκ μας συμφωνήθηκε να γράφει:

ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

αναδημοσίευση από το http://suneleushkeratsiniou.blogspot.com/

πηγή : http://anarxiko-resalto.blogspot.com/2011/10/17-19-20.html


Όλοι στην απεργιάκη συγκέντρωση-πορεία στο μουσείο, να αδειάσουν οι χώροι δουλειάς.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33385


Η ΑΠΟΦΑΣΗ να μην τους αφήσουμε να χαραμίζουν τη ζωή μας και η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε μια πορείαστο δρόμο της υποταγής και της δουλείας, ας μας κρατήσουν στους δρόμους μέχρι το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!

Δεν υπάρχει μελλοντική καταστροφή,

η καταστροφή είναι ΕΔΩ και τη ζούμε

ΑΣ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ώρα 11 το πρωί, στο ΜΟΥΣΕΙΟ

Συσπείρωση Αναρχικών

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33401


diktyo-PHnsjv.jpg

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 - 20 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

ΕΜΠΡΟΣ

ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ & ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 10.30 πμ

Συνάδελφοι

Δύο χρόνια τώρα η ανελέητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο υπάλληλος των τοκογλύφων και των εργοδοτών καταστρέφει το λαό πλουτίζοντας τα αφεντικά.

Αυτοί που ευθύνονται για την καταστροφή μας για την ανεργία, για τα παιδιά που δεν έχουν βιβλία και πεινασμένα λιποθυμούν στα σχολεία, για τους ρακένδυτους που ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια, ετοιμάζουν την ολοκληρωτική απογύμνωση του κόσμου της εργασίας από τις κοινωνικές κατακτήσεις του στην εργασία στην υγεία στην παιδεία ψηφίζοντας το «πολυνομοσχέδιο» την Πέμπτη.

Αυτοί που παρέδωσαν τον πλούτο της χώρας στους διεθνείς ληστές,αυτοί που λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία και παρέδωσαν τα λιμάνια, την ενέργεια, τις επικοινωνίες, ρίχνοντας όλη την χώρα στην άβυσσο, αυτοί που καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις οδηγώντας την εργατική τάξη στην πείνα και τον εξευτελισμό μειώνοντας της συντάξεις και πετώντας την φτωχολογιά έξω από τα νοσοκομεία έχουν το θράσος να μιλάνε για νοικοκύρεμα.

Αυτοί που λεηλάτησαν την φύση ποδοπατώντας και τους ελάχιστους συνταγματικούς φραγμούς παρέδωσαν το έδαφος τον αέρα και το νερό βορά σε κάθε σαλταδόρο που θέλει να βγάλει γρήγορο κέρδος αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στις επόμενες γενιές.

Συνάδελφοι

Τις μέρες αυτές ο εργαζόμενοι της χώρας ανεξάρτητα από χρώμα και εθνικότητα, οι άνεργοι οι απόκληροι οι αγανακτισμένοι και οργισμένοι θα πρέπει να είμαστε στο δρόμο. Θα πρέπει να είμαστε εκεί για να ξεσκίσουμε τα συμβόλαια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τους τοκογλύφους και να θυμίσουμε σε όλους αυτούς πως εμείς δεν υπογράψαμε κανένα συμβόλαιο.

Να θυμίσουμε σε όλους πως η βουλή των δωσίλογων και της συνεργαζόμενης αριστεράς δεν μας αντιπροσωπεύει. Πρέπει να είμαστε στον δρόμο μακριά από τις συνδικαλιστικές λέρες του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Για αυτό το Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών καλεί στην 48ωρη απεργία, σε ανεξάρτητη συγκέντρωση και διαδήλωση στο Μουσείο στις 10.30 πμ.

Να παλέψουμε για να καταργηθεί κάθε Μνημόνιο και κάθε συμβόλαιο με τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να πέσει η λαομίσητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και να διαγραφεί το χρέος.

Για να ανοίξει ο δρόμος για την δημοκρατία των εργαζόμενων και όχι των κηφήνων και των σαλταδόρων.

Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε!

Ή με τους υπηρέτες του ΔΝΤ της ΕΕ και της Κυβέρνησης ή με τον λαό.

Η με αυτούς που παλεύουν για να σώσουν τον καπιταλισμό ή με τον σοσιαλισμό και την εργατική εξουσία.

Πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών

http://kentroagona-ergaton.blogspot.com/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=33437


ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΜΑΖΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ- ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΑΠΕΡΓΙΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ. ΟΛΟΙ στις 10.30 π.μ. στο ΜΟΥΣΕΙΟ

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, μαζί με τους υποστηριχτές τους Ν.Δ.- ΛΑΟΣ- Μπακογιάννη, στο όνομα του χρέους και των ελλειμμάτων, ξεζουμίζουν την εργαζόμενη πλειοψηφία, για την «σωτηρία» του κεφαλαίου, των τραπεζών και των τοκογλύφων δανειστών. Χρησιμοποιούν την κρίση «ως ευκαιρία» για να ξαναχτίσουν την κοινωνία του μεσαίωνα και να παραδώσουν την μισθωτή εργασία φτηνό εργαλείο στην ακόρεστη δίψα του κεφαλαίου για κέρδη και άλλα κέρδη.

Η φοροεπιδρομή δεν έχει τέλος, ενώ μειώνουν ακόμα περισσότερο τη φορολογία των επιχειρήσεων. Η «εργασιακή εφεδρεία-απόλυση» θα προσθέσει κι άλλες απολύσεις, στο 1 εκατομμύριο και πλέον ανέργους. Το μισθολόγιο-φτωχολόγιο φέρνει νέες περικοπές μισθών, διάλυση των εργασιακών σχέσεων και πειθάρχηση των εργαζομένων. Καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις και επιβάλουν εργασιακή ζούγκλα με αποχαλίνωση της εργοδοτικής τρομοκρατίας, απολύσεις, ανεξέλεγκτη μείωση και μη καταβολή μισθών, κυριαρχία της μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης. Διαλύουν και τα τελευταία απομεινάρια δημόσιας υγείας, παιδείας, κοινωνικής ασφάλισης, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία. Τίποτα δεν θα είναι δωρεάν, για όλα θα πληρώνουμε ξανά και ξανά. Με την επίσπευση της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού σφαγιάζουν κι άλλο τις δημόσιες δαπάνες, εξολοθρεύουν τον δημόσιο τομέα, φέρνουν νέα φορομπηξία.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ

Να οργανώσουμε την ενότητα και τους αγώνες μας. Με μαζικές συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς. Να ξεπεράσουμε τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες, που αποφάσισαν πανεργατική απεργία ένα μήνα μετά την εξαγγελία των μέτρων, «κλείνοντας το μάτι» στην πολιτική της λεηλασίας, την ώρα που πολλοί κλάδοι προχωράνε σε αγώνες διάρκειας. Για αυτό χρειάζεται να συντονιστούμε όλα τα αγωνιστικά σωματεία και ομοσπονδίες, οι κλαδικοί συντονισμοί, οι επιτροπές ανέργων και όλοι όσοι παλεύουν για την ανατροπή της επίθεσης, σε έναν οριζόντιο διακλαδικό συντονισμό απέναντι στον κοινό εχθρό.

- Δεν πληρώνουμε το χρέος και την κρίση. Παύση πληρωμών -διαγραφή του χρέους, εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο, πάγωμα έως και διαγραφή όλων των δανείων των εργαζομένων.

- Αρνούμαστε την πληρωμή όλων των χαρατσιών και των κεφαλικών φόρων.

- Αξιοπρεπείς μισθοί και συντάξεις, μείωση των ωρών εργασίας και των ορίων συνταξιοδότησης.

- Παλεύουμε για ένα άλλο δημόσιο, στην υπηρεσία των κοινωνικών αναγκών, ενάντια στη διαπλοκή του με τις πολυεθνικές και τους εργολάβους, τη διαφθορά. Να πάψει να είναι λάφυρο των κομμάτων του κεφαλαίου.

- Δημόσια και δωρεάν παιδεία, υγεία, πρόνοια, συγκοινωνίες, δημοτικές υπηρεσίες.

- Μόνιμη και σταθερή δουλειά, απαγόρευση των απολύσεων, όχι απολύσεις - «εφεδρεία». Επίδομα ανεργίας ίσο με το βασικό μισθό για όλο το διάστημα της ανεργίας.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ παιδεία, υγεία, δημόσια περιουσία, κοινωνικά αγαθά. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους.

ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (ΕΕ- ΔΝΤ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ.

κάλεσμα : Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων

επικοινωνία :

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


απεργιακή πορεία

48.jpg

Καλούμε τους συντοπίτες-συντοπίτισσες στο μουσείο στις 10:00π.μ. για την απεργιακή πορεία.

κάλεσμα : Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αμπελοκήπων, Ερυθρού και Πολυγώνου

επικοινωνία :

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...