Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 στις 18.00

Συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής πορείας για Μιχαηλίδη

Ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής πορείας στα πλαίσια της Διεθνούς μέρας Αλληλεγγύης (Παρασκευή 24/6) στον αναρχικό απεργό πείνας από 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη

Τη Πέμπτη 23/6 στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση κεντρικής πορείας στα πλαίσια της Διεθνούς μέρας Αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας από 23/5 Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η Διεθνής μέρα Αλληλεγγύης ορίστηκε την Παρασκευή 24/6, όταν ο σύντροφος θα έχει φτάσει τις 33 μέρες απεργίας πείνας. Είναι σημαντικό ως κίνημα να διεκδικήσουμε το δρόμο και γι' αυτό προκρίνουμε τη διοργάνωση κεντρικής πορείας.

Επομένως, καλούμε όλο τον κόσμο του κινήματος, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες αλλά και κάθε προοδευτικό άνθρωπο που αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη τη συνέπεια, την αγωνιστικότητα και την ειλικρίνεια που τον διέπουν να σταθούν ανάχωμα στην επ' αόριστον φυλάκιση του. Να ασκήσουμε πίεση και να διεκδικήσουμε από κοινού με όλες μας τις δυνάμεις την απελευθέρωση του από τα κάτεργα της αστικής δικαιοσύνης.

Θεματικές :

  • Διεθνής Μέρα Αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη
  • Παρεμβάσεις - Δράσεις για την προπαγάνδιση της Διεθνούς μέρας Αλληλεγγύης

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

mail της συνέλευσης : mihaexllil@risexeup.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88049/