Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 στις 19.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας & της καταστολής & υπέρ του Γιάννη Μιχαηλίδη

Συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας και της κυβέρνησης της καταστολής - Άμεσα Αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη

Συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας και της κυβέρνησης της καταστολής – Άμεσα Αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε μια συνεχόμενη καταστολή από την αστυνομία. Την Παρασκευή και το Σάββατο στα Εξάρχεια είχαμε απαγόρευση κάθε συγκέντρωσης, είτε για το ζήτημα του μετρό είτε για το ζήτημα των βιασμών στην περιοχή, και συνεχόμενες επιθέσεις της αστυνομίας. Την Κυριακή απαγορεύτηκε η συναυλία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γ.Μιχαηλίδη στα Προπύλαια στο κέντρο της πόλης και γι αυτό μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου όπου ακόμα και εκεί υπήρχε ισχυρή παρουσία της αστυνομίας. Για όλα αυτά καμμία αναφορά δεν υπήρξε στα συστημικά ΜΜΕ ενώ δημοσιογράφος που αποκάλυψε τα ψέματα του υπ. Δημοσίας Τάξης σχετικά με την καταστολή είδε το προφίλ της στο Facebook να "κατεβαίνει".

Χθες στο προεδρικό μέγαρο υποτίθεται ότι γιορτάστηκε η αποκατάσταση της δημοκρατίας μετά την πτώση της Χούντας. Τι εννοούν όμως οι κυβερνώντες όταν μιλάνε για δημοκρατία;

Υπάρχει δημοκρατία όταν απαγορεύεται η δημόσια διαμαρτυρία;

Υπάρχει δημοκρατία όταν δεν υπάρχει ισονομία;

Υπάρχει δημοκρατία όταν τα ΜΜΕ είναι πλήρως ελεγχόμενα;

Υπάρχει δημοκρατία με πολιτικούς κρατούμενους;

Υπάρχει δημοκρατία με νεκρούς απεργούς πείνας που ζητούν το δίκιο τους;

Τις ερωτήσεις αυτές θα την κάνουμε συλλογικά στο δρόμο αύριο Τρίτη 26/7 στις 19:00 στην πλ.Συντάγματος, Αθήνα.

Ο Γ.Μιχαηλίδη ζητά με μόνο όπλο την ίδια του τη ζωή μέσω της απεργίας πείνας την ελευθερία που δικαιούται. Άμεσα το συμβούλιο εφετών να προχωρήσει στην αποφυλάκιση του.

Ακολουθεί το σχετικό κοινό κάλεσμα οργανώσεων της αριστεράς:

Κάλεσμα πολιτικών οργανώσεων σε συγκέντρωση κατά της κυβερνητικής αστυνομικής βίας και καταστολής, καθώς και καταγγελίας της εξόφθαλμης ευνοϊκής στάσης της δικαιοσύνης απέναντι σε δολοφόνους και βιαστές, σε αντίθεση με την εκδικητική της στάση απέναντι στον φυλακισμένο απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη που ζητάει να εφαρμοστούν γι' αυτόν τα προβλεπόμενα από το αστικό νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο.

Καλούμε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τρίτη 26 Ιούλη στις 7 μμ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ξεκίνησε απεργία πείνας στις 23/5/2022, διεκδικώντας τα έστω και περιορισμένα δικαιώματα που προβλέπονται από την αστική δημοκρατία για τους κρατούμενους, για να γίνει δεκτό το νέο αίτημά του για την υφ' όρον απόλυσή του.

Οι αιτήσεις του για υφ' όρον απόλυση απορρίφθηκαν, με το αιτιολογικό ότι έχει τελέσει βαρύτατα εγκλήματα και ότι υπάρχει πιθανότητα επανάληψής τους. Από ό,τι φαίνεται, για την αστική δικαιοσύνη κάποια φυσίγγια είναι πιο επικίνδυνα από ένστολους αστυνομικούς που ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου άτομο που κείται τραυματισμένο ήδη στο πεζοδρόμιο. Πρόκειται για μια πασιφανή περίπτωση προληπτικής κράτησης, ενώ εδώ και 7 μήνες ο Μιχαηλίδης δικαιούται την υφ' όρον απόλυσή του.

Η κατάσταση της υγείας του αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμο και πιθανώς σε μη αναστρέψιμο σημείο. Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα του Γ. Μιχαηλίδη για την υφ' όρον απόλυσή του. Είναι κομμάτι του αγώνα για τη συνολική, έμπρακτη υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών.

Η κυβέρνηση, έχοντας φέρει απέναντί της την μεγάλη πλειοψηφία του λαού και των εργαζομένων, με την ακραία πολιτική που ακολουθεί σε όλα τα επίπεδα, για τον πόλεμο, για το ενεργειακό και την ακρίβεια, για την εγκατάλειψη της χώρας στα καιρικά φαινόμενα, για την προφανή προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης, για την εκπαίδευση κ.λπ., αντιλαμβάνεται ότι πολύ σύντομα θα έχει να αντιμετωπίσει την ογκούμενη λαϊκή αγανάκτηση και οργή. Γι' αυτό κινητοποιεί τα σώματα ασφάλειας να εντείνουν την καταστολή, ανοίγοντας για μια ακόμη φορά τους ασκούς του Αιόλου. Δείχνει να μην έλαβε σοβαρά υπόψιν της τι έγινε στο παρελθόν στη Νέα Σμύρνη.

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα δεν τρομοκρατείται. Βγαίνει στους δρόμους, αντιστέκεται και κατακτά. Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και τους κρατικούς μηχανισμούς να οδηγήσουν τη χώρα στον αντιδημοκρατικό κατήφορο που προωθούν.

Έξω η αστυνομία από τις συγκεντρώσεις και πορείες.

Έξω η αστυνομία από τα Πανεπιστήμια.

Άμεση απελευθέρωση του Γιάννη Μιχαηλίδη καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις του Νόμου.

Στη φυλακή δολοφόνοι και βιαστές

Οι πολιτικές οργανώσεις

Αναμέτρηση

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΕΕΚ

ΕΚΚΕ

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Νεολαία Κομμουνιστική απελευθέρωση

ΟΚΔΕ Σπάρτακος

πηγή : https://anametrisi.gr/sygkentrosi-kata-tis-as…


1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γ.Μιχαηλίδη

Άμεση αποφυλάκιση του αναρχικού Γ.Μιχαηλίδη, απεργού πείνας από 23/05/2022

Ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης, βρίσκεται έγκλειστος από το 2013 στις ελληνικές φυλακές και ήδη από τις 29 Δεκεμβρίου του 2021 πληροί όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για την υφ' όρον αποφυλάκισή του. Ωστόσο, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας, απέρριψαν την αίτησή του. Πιο συγκεκριμένα, στις 17/02/2022 εξέδωσαν την απόφασή τους, σύμφωνα με την οποία ο Γ. Μιχαηλίδης «δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις καθώς συντρέχει κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων». Πρόκειται, φυσικά, για ένα χοντροκομμένο κι αυθαίρετο πρόσχημα το οποίο χρησιμοποιείται προκειμένου να καλυφθεί η ωμή κρατική-δικαστική μεθόδευση που συντελείται εις βάρος του. Μία μεθόδευση που έχει ως συνέπεια την προληπτική και επ' αόριστον παράταση της κράτησής του. Στην πραγματικότητα, το κράτος κι η αστική δικαιοσύνη αξιώνουν εν προκειμένω ν' αποφασίζουν κατά το δοκούν ποιος κρατούμενος θα αποφυλακιστεί και ποιος όχι, ακόμα και αν έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο φυλάκισής του, με βάση οχι κάποια νομικά κριτήρια αλλά με κριτήρια πολιτικών φρονημάτων. Ασφαλώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένας πολιτικός κρατούμενος, κι όχι κάποιος μπάτσος, όχι κάποιος βιαστής ή φασίστας, ούτε κάποιος εκπρόσωπος της πολιτικής και οικονομικής ελίτ. Έτσι, χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους νομικά παραθυράκια, η δικαστική μαφία καταφέρνει να παρατείνει την κράτηση ενός πολιτικού κρατουμένου για αόριστο χρονικό διάστημα. Τα παραπάνω, βέβαια, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση κάτι πρωτόγνωρο ούτε εκπλήσσουν τον κόσμο που αγωνίζεται και αντιστέκεται. Κι αυτό, ακριβώς διότι καταδεικνύουν για ακόμη μία φορά το φαύλο και εκδικητικό πρόσωπο του δικαστικού συστήματος, το οποίο σε αγαστή συνεργασία με το κράτος και το κεφάλαιο επιχειρεί να καταστείλει και να εξουδετερώσει τους καταπιεσμένους και εξεγερμένους αυτού του κόσμου.

Ο Γ. Μιχαηλίδης στις 23/05/2022 αποφάσισε να ξεκινήσει απεργία πείνας με στόχο την αποφυλάκισή του. Αποφάσισε λοιπόν να καταφύγει στο έσχατο μέσο διεκδίκησης που απομένει σε έναν έγκλειστο αγωνιστή απέναντι στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα. Καθώς ο ίδιος σημειώνει: «αυτή την επιλογή, με το βαθύ κίνητρο της πολυπόθητης ελευθερίας, σκοπεύω να τη στηρίξω με την ίδια συνέπεια που στήριξα τις επιλογές μου έως τώρα και για την οποία με εκδικούνται. Βαθιά μου επιθυμία, είναι η απεργία πείνας αυτή, να γίνει ένα ακόμη έναυσμα για την αναζωπύρωση του συνολικού αγώνα απέναντι στο κεφάλαιο και τα κράτη. […] Δεν ζητάω το ενδιαφέρον κανενός ως θύμα της κρατικής καταστολής, αλλά ως ενεργό κοινωνικά και πολιτικά υποκείμενο που θεωρώ τη συνθήκη της αιχμαλωσίας μου ως κομμάτι της επίθεσης του κράτους και του κεφαλαίου σε όσους συνειδητά τάσσονται εναντίον τους.»

Οι κατασταλτικές μεθοδεύσεις εναντίον αγωνιστών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης κατασταλτικής εκστρατείας του κράτους που βρίσκεται σε εξέλιξη και στοχεύει κάθε έκφραση των από τα κάτω κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων, από τις δεκάδες εισβολές και εκκενώσεις καταλήψεων σε όλη την Ελλάδα, την αστυνομική κατοχή των Εξαρχείων και την συνολική κατασταλτική επιχείρηση για την αλλοίωση και αποστέρηση της αγωνιστικής τους φυσιογνωμίας, την επίθεση στον κοινωνικό χαρακτήρα του πανεπιστημιακού ασύλου και την προσπάθεια οριστικής του κατάργησης με την επιβολή της πανεπιστημιακής αστυνομίας, μέχρι τις αστυνομικές επιχειρήσεις εναντίον απεργών και το χτύπημα πλήθους κινητοποιήσεων που θεσμικά νομιμοποιήθηκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την περιστολή των διαδηλώσεων. Όλες οι μεθοδεύσεις και επιθέσεις εναντίον των αγωνιστών/στριών, του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού κινήματος και ευρύτερα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων έχουν ένα κοινό: τον φόβο της εξουσίας απέναντι στο ανάστημα της εξεγερμένης αξιοπρέπειας που μπορούν και σηκώνουν ολοένα οι καταπιεσμένοι πληβείοι του αβίωτου κόσμου της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη για την απελευθέρωσή του. Να ορθώσουμε οδοφράγματα κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης απέναντι στην κρατική καταστολή, να υπερασπιστούμε τους πολιτικούς κρατούμενους και αγωνιστές απέναντι στις κρατικό-δικαστικές μεθοδεύσεις.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Αθήνα: Συγκέντρωση, Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 | 19:00 | Σύνταγμα

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

πηγή : https://apo.squathost.com/sigkentrosi-allilen…


1 2 3 4

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τρίτη 26/7 στις 19:00-Άμεση αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη - 65 μέρες απεργός πείνας

"Νομίζω πλέον και την απεργία πείνας την αξιοποιούν ως παραδειγματισμό. Όρισαν τη δικάσιμο της έφεσης μου στις 25/7. Εκείνη τη μέρα θα μετράω 64 ημέρες απεργίας πείνας. Ο σκοπός ξεκάθαρος. Να με εξαντλήσουν. Μία ενδεχόμενη αναπηρία μου ενισχύει το μήνυμα που εκπέμπουν. Ίσως και ο ενδεχόμενος θάνατος μου ο οποίος κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο πιθανός. Τέτοια διαστρέβλωση της έννοιας του Δικαίου είναι αδιανόητη. Να τη χαίρονται τη "δικαιοσύνη" τους. Άντε και καλές καριέρες.Όσο για μένα, που δεν έχω πρόσβαση στις βίλες τους με τα πληθωρικά τραπέζια τους πληρωμένα με μίζες, μπορεί να χαιρετήσω αυτόν τον κόσμο νηστικός, αλλά με την πνευματική πληρότητα της ολικής υπαρξιακής σύγκρουσης με το σάπιο σύστημα τους."

15/7/2022,

Απεργός πείνας από 23/5, Γιάννης Μιχαηλίδης

Ο αναρχικός σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 23/5, διεκδικώντας την αποφυλάκισή του. Σήμερα συμπληρώνει 65 μέρες απεργίας πείνας, δίχως να έχει γίνει δεκτό το αίτημά του. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στο να σηκωθεί από το κρεβάτι, να σταθεί όρθιος, να διαβάσει και να γράψει, οι πόνοι στη σπλήνα και στη χολή γίνονται ολοένα και πιο έντονοι, ενώ έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου δυσκολεύεται να πίνει πολύ νερό.

Το σωματικό του βάρος έχει αγγίξει τα 53 κιλά. Έχοντας ξεκινήσει την απεργία πείνας απ' τα 73 κιλά, έχει χάσει το 26% του αρχικού σωματικού του βάρους. Έχοντας χάσει πάνω από το 25% του αρχικού σωματικού του βάρους, και ενώ οι δείκτες της υγείας του συνεχώς επιδεινώνονται, οι πιθανότητες για μόνιμη σωματική βλάβη είναι πλέον ιδιαίτερα αυξημένες. Αυτή τη στιγμή, ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στα όρια του υπογλυκαιμικού σοκ και οι γιατροί αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να πέσει σε κώμα. Το κράτος και οι δικαστικές αρχές παίζουν με τη ζωή και την ακεραιότητα του αναρχικού Γιάννη Μιχαηλίδη.

Επαναλαμβάνουμε από την προηγούμενη ενημέρωση πως τα λευκά του αιμοσφαίρια έχουν πέσει τόσο κάτω από το κατώτερο φυσιολογικό όριο (τιμή: 2.43 με όρια 4.60-10.2 K/μL), οδηγώντας σε ανοσοανεπάρκεια. Τα αιμοπετάλια επίσης καταμετρούνται πολύ χαμηλότερα από το κατώτερο φυσιολογικό όριο (τιμή: 90 με όρια 142-424 K/μL), και η Θρομβοπενία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και απειλητικές εσωτερικές αιμορραγίες. Με βάση τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις του και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς κινδυνέυει από βαριά οστεοπόρωση, ενώ ήδη ο ίδιος αισθάνεται πόνο στις αρθρώσεις. Επιπλέον παρουσιάζει έντονο πόνο στο στήθος στην παραμικη προσπάθεια κίνησης. Έχει ήδη πιθανά μόνιμο νευρολογικό πρόβλημα στους οφθαλμούς, καθώς η νευρολογική εξέταση έδειξε διπλωπία σε ακραίες θέσεις λόγω έλλειψης θρεπτικών. Οι τελευταίες ακτινολογικές εξετάσεις και η εξέταση υπερήχου (στις 18/7) έδειξαν πως τα όργανα που διατρέχουν πλέον άμεσο κίνδυνο μόνιμων βλαβών είναι η χολή και ο σπλήνας, με το τελευταίο να αντιμετωπίζει επιπλέον επιβάρυνση, καθώς ο Γιάννης έχει εκ γενετής μεσογειακή αναιμία (θαλασσαιμία). Τέλος, υπάρχει έντονος πόνος στον αριστερό νεφρό. Σε όλα τα παραπάνω δε βοηθούν οι αυξημένες διαταραχές του ύπνου του, και σίγουρα ο χώρος αισθητηριακής απομόνωσης στον οποίο βρίσκεται και που οδηγεί στη σχεδόν ολοκληρωτική απουσία δυνατότητας στήριξης, φροντίδας και παρακολούθησης από τους οικείους του και την προσωπική του ιατρό.

Οι απορριπτικές αποφάσεις και προτάσεις ως τώρα, καθώς και το ότι το συμβούλιο ορίστηκε σε ημερομηνία που ο σύντροφος βρισκόταν στις 64 μέρες απεργίας πείνας, δείχνει εξόφθαλμα πως το κράτος και η αστική δικαιοσύνη έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Εξοντώνουν, βασανίζουν και εξωθούν στον θάνατο έναν αναρχικό αγωνιστή, ενώ αποφυλακίζουν καθάρματα δολοφόνους και βιαστές όπως τον Κορκονέα, τον Φιλιππίδη, τον Χορταριά, τους Λεβέντηδες και τον Λιγνάδη. Η δικαιοσύνη είναι ταξική, και είναι δική μας ευθύνη να φέρουμε τη δικαιοσύνη στους δρόμους, ενώνοντας τις δυνάμεις μας και παλεύοντας έμπρακτα για τον τερματισμό της εξόντωσης του Γιάννη Μιχαηλίδη. Να συσπειρωθούμε και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αποφυλάκιση του συντρόφου μας. Να στηρίξουμε και να πλαισιώσουμε τα καλέσματα αλληλεγγύης των ερχόμενων ημερών:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/7 ΣΤΙΣ 19:00

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Τρίτη 26/7, 20:30, Θεατράκι Στρέφη

Προειδοποιούμε τις δικαστικές αρχές και καθιστούμε σαφές πως η αργοπορία της απόφασης ή και η πιθανότητα απορριπτικής απόφασης από το συμβούλιο της Λαμίας που έγινε στις 25/7, ισοδυναμούν με κρατική δολοφονία του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη. Τονίζουμε λοιπόν εμφατικά το βάρος της ευθύνης που βαραίνει τη συγκεκριμένη απόφαση και τον χρόνο λήψης της.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

email συνέλευσης : mihaexllil@risexeup.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88297/


1 2 3 4

Λευτεριά στον Γιάννη Μιχαηλίδη | Όλοι/ες στη συγκέντρωση 26/7 στις 7μμ - Σύνταγμα

Σε περίοδο δομικής κρίσης του συστήματος, η φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής οξύνεται ακόμη περισσότερο.

Η περιστολή της διαδήλωσης αλληλεγγύης στον Γιάννη Μιχαηλίδη την Πέμπτη 21 Ιούλη, το χτύπημα της συγκέντρωσης - διαδήλωσης γυναικείων και φεμινιστικών οργανώσεων, αγωνιστριών και αγωνιστών την Παρασκευή 22 Ιούλη στα Εξάρχεια, η απαγόρευση της πορείας το Σάββατο 23 Ιούλη ενάντια στο Μετρό στα Εξάρχεια, η απαγόρευση της συναυλίας στα Προπύλαια την Κυριακή 24 Ιούλη είναι όψεις του θεριέματος της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο, του χτυπήματος των δημοκρατικών-λαϊκών ελευθεριών, της απειλής για είσοδο της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια, προφανώς και με χαρακτήρα εξαίρεσης, εντάσσεται η επίθεση απέναντι στον αναρχικό-αγωνιστή κρατούμενο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ενώ η αστική δικαιοσύνη αποκαλύπτει σε όλο και μεγαλύτερα τμήματα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας πως αποτελεί όπλο της ντόπιας εξαρτημένης πλουτοκρατίας και όχημα συγκάλυψης των κρατικών-κατασταλτικών φονιάδων και του βρωμερού και αντιανθρώπινου αστικού πολιτισμού τους (αποφυλακίσεις Λιγνάδη-Φιλιππίδη) ο αναρχικός-αγωνιστής κρατούμενος Γιάννης Μιχαηλίδης αντιμετωπίζεται εκδικητικά και κινδυνεύει να δολοφονηθεί από την αστική-κρατική τρομοκρατία, βρισκόμενος σε απεργία πείνας από τις 23/05.

Η επίθεση του συστήματος με όχημα την κρατική τρομοκρατία και η απόπειρα μιας σχεδιασμένης κρατικής δολοφονίας απέναντι στον αναρχικό-αγωνιστή Γιάννη Μιχαηλίδη πρέπει να βρουν απέναντι τους τον εργαζόμενο λαό και κάθε δημοκρατικό- προοδευτικό άνθρωπο.

Advertisements

Report this adΑπόρρητο

Πλατιά, οργανωμένα και μαζικά, καλούμε τον εργαζόμενο λαό και την νεολαία, τους δημοκρατικούς ανθρώπους να βρεθούν στην συγκέντρωση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και υπέρ της νίκης της απεργίας πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα.

Μόνο η συγκρότηση του λαϊκού κινήματος και ο μετωπικός συντονισμός του συνόλου των δυνάμεων του κινήματος μπορούν να τσακίσουν την κρατική τρομοκρατία και την καταστολή της ντόπιας εξαρτημένης άρχουσας τάξης, να επιβάλλουν την δική τους δικαιοσύνη.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

ΜΑΤ ΒΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ

Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

πηγή : https://laikidrasi.wordpress.com/2022/07/26/λ…