Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 στις 13.00

Έκτακτη συνέλευση μετά την αρνητική απόφαση του συμβουλίου της Λαμίας

Έκτακτη συνέλευση στην κατάληψη ΑΔΕΔΥ μετά την αρνητική απόφαση του συμβουλίου της Λαμίας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αρνητική η απόφαση του συμβουλίου της Λαμίας για την αποφυλάκιση του 67 μέρες απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη- Έκτακτη συνέλευση στην κατάληψη ΑΔΕΔΥ σήμερα 28/7-13:00

Οι δολοφόνοι του συμβουλίου της Λαμίας έβγαλαν αρνητική απόφαση για την αποφυλάκιση του 67 μέρες απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.Τα χέρια τους είναι βαμμένα με το αίμα των φτωχών, των καταπιεσμένων των αγωνιστ(ρι)ών, του Γιάννη Μιχαηλίδη..

Θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση σε λίγο.

Ζούμε την εποχή μας με όση αξιοπρέπεια μπορούμε να προβάλουμε απέναντι σε ότι λεηλατεί και εκμεταλεύεται τα πάντα γύρω μας, την ίδια ώρα που ζόυμε στη σκια της κρατικής τρομοκρατίας και της καπιταλιστικής εκμετάλευσης. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε ένα κράτος που ισοπεδώνει την άγρια ζωή, καίει τα δάση, φυτεύει ορυχεία και αιολικά πάρκα στα βουνά. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε ένα κράτος που μολύνει θάλάσσες, λίμνες, πηγές μέχρι και το ίδιο μας το οξυγόνο. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε ένα κράτος που καλύπτει μπάτσους δολοφόνους, φασίστες δολοφόνους, πλούσιους καλλιτέχνες με κυβερνητικά κονέ, που βιάζουν ενήλικα και ανήλικα άτομα, που έτυχε να πέσουν θύματα της επιρροής τους.

Του ίδιου κράτους που κρατάει στη φυλακή φτωχούς, απείθαρχους, και πολιτικούς κρατούμενους με ρηξιακές θέσεις απέναντι στο σύστημα. Του ίδιου κράτους που εξοντώνει αργά και βασανιστικά τον αναρχικό και απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, που διεξάγει για 67η μέρα απεργία πείνας διεκδικώντας την ελευθερία του.Του ίδιου κράτους που πολέμησε ο Γιάννης ελεύθερος και συνεχίζει να πολεμάει μέσα από ένα κελί νοσοκομείου...

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΔΕΔΥ ΣΗΜΕΡΑ 28/7 ΣΤΗ 13:00

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙς 19:00

"Νομίζω πλέον και την απεργία πείνας την αξιοποιούν ως παραδειγματισμό.Όρισαν τη δικάσιμο της έφεσης μου στις 25/7. Εκείνη τη μέρα θα μετράω 64ημέρες απεργίας πείνας. Ο σκοπός ξεκάθαρος. Να με εξαντλήσουν. Μίαενδεχόμενη αναπηρία μου ενισχύει το μήνυμα που εκπέμπουν. Ίσως και οενδεχόμενος θάνατος μου ο οποίος κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο καιπιο πιθανός. Τέτοια διαστρέβλωση της έννοιας του Δικαίου είναιαδιανόητη. Να τη χαίρονται τη "δικαιοσύνη" τους. Άντε και καλές καριέρες.Όσο για μένα, που δεν έχω πρόσβαση στις βίλες τους με ταπληθωρικά τραπέζια τους πληρωμένα με μίζες, μπορεί να χαιρετήσω αυτόντον κόσμο νηστικός, αλλά με την πνευματική πληρότητα της ολικήςυπαρξιακής σύγκρουσης με το σάπιο σύστημα τους."

15/7/2022,Απεργός πείνας από 23/5, Γιάννης Μιχαηλίδης

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

email συνέλευσης : mihaexllil@risexeup.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/88308/