Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 19.00

Πρώτο ανοιχτό μάθημα Medidations & Yoga

Την Τετάρτη 19/10 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα της ομάδας "Osho Active Medidations & Yoga"

Λίγα λόγια για την ομάδα :
Εάν θέλεις να ζήσεις μια πιο ολοκληρωμένη ζωή, πρώτα θα χρειαστεί να γνωρίσεις τις δυνατότητές σου, τι είσαι πραγματικά.

O Διαλογισμός είναι ο δρόμος για να το γνωρίσεις αυτό. Είναι η μεθοδολογία της επιστήμης της επίγνωσης.

Οι Ενεργητικοί Διαλογισμοί του Osho σχεδιάστηκαν σταδιακά από τον Osho με επιστημονικό τρόπο για να μας δώσουν την δυνατότητα να εκφράσουμε και να βιώσουμε συνειδητά τα καταπιεσμένα μας αισθήματα και συναισθήματα και να μάθουμε το κόλπο της παρατήρησης των μοντέλων των συνηθειών μας με έναν καινούργιο τρόπο.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές, ακόμη και αντιφατικές απόψεις, για το τι είναι διαλογισμός. Πρωταρχικό στοιχείο στη μέθοδο του Osho είναι η ανάγκη να καταλάβει ο διαλογιστής τη φύση του νου και όχι, αντίθετα, να τον πολεμάει. Οι περισσότεροι από μας τον περισσότερο καιρό κατευθυνόμαστε, κυριαρχούμαστε από τις σκέψεις μας ή από τα συναισθήματα μας.

Είναι επόμενο να έχουμε την τάση να νομίζουμε ότι είμαστε αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Διαλογισμός είναι η κατάσταση της απλής ύπαρξης, της απλής βίωσης, χωρίς καμιά παρέμβαση από το σώμα ή από τον νου. Είναι μια φυσική κατάσταση, την οποία όμως έχουμε ξεχάσει πώς να προσεγγίζουμε.