Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00

Μπαρ για την οικονομική ενίσχυση του στεκιού Μεταναστών

Κάθε Παρασκευή μέλη της Μασόβκα κάνουμε μπάρ στη Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια, για την οικονομική ενίσχυση του στεκιού. Ρεύματα, νερά, θέρμανση και τα συναφή. Ωστόσο η συγκεκριμένη Παρασκευή έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αφενός γιατί νωρίτερα έχει καλεστεί μια πορεία για την υπεράσπιση της γειτονιάς, απο την αβάσταχτη χλαίνη του εξευγενισμού, της τουριστικοποίησης και της αστυνομοκρατίας που ξεσπιτώνει τους ντόπιους

Αφετέρου γιατί πληροφορηθήκαμε ότι μια συμπολίτης μας - η Νίκη Κεραμέως - δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα κοινόχρηστα σε μια απο τις 11 πολυκατοικίες της, με αποτέλεσμα να της στέλνουν τώρα εξώδικο οι ένοικοι χαρακτηρίζοντας την μάλιστα ως "αδιάφορη"

Εχθές, λέγεται ότι έκανε βόλτα σε όλη την Αθήνα με την Ολλανδική μοναρχία με την ελπίδα ότι το γαλάζιο αίμα θα σταθεί αλληλέγγυο. Μήτε ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος όμως, μήτε η Μάξιμα φιλοτιμήθηκαν να της αφήσουν απο κάτι. Και εκείνη - με την ταπεινότητα που τη διακρίνει - ντράπηκε να τους αναφέρει τη κατάστασή της.

Στηρίξτε μας και στα πλαίσια του εφικτού, με τη γενναιοδωρία που διακρίνει τον κόσμο του αγώνα, υποσχόμαστε να στηρίξουμε την αναξιοπαθείσα

Ραντεβού Παρασκευή, Τσαμαδού 13 απο τις 20:00 και μετά.

πηγή : https://el-gr.facebook.com/masovkaanarxikisil…