Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 11.00

Bazaar οικονομικής ενίσχυσης

ΈΚΚΛΗΣΗ

Τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων και του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Εξαρχείων απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους φίλους, συντρόφους και άτομα που στηρίζουν τις δράσεις μας, ώστε να συλλέξουμε είδη πρώτης ανάγκης. Ειδικά, εν όψει των γιορτών και προσπαθώντας για ακόμη μια φορά να προσφέρουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας, πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα είδη ώστε να τα προφέρουμε σε άτομα που τα έχουν ανάγκη και στην κατάληψη στέγης προσφύγων και μεταναστών Νοταρά, της οποίας στηρίζουμε την δράση.

Μέσα στην συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε με την ακρίβεια, την φτώχεια και την ανεργία η επιβίωση όλων μας καθίσταται πολύ δύσκολη. Αυτές είναι όμως και οι περίοδοι όπου ο κρίκος της αλληλεγγύης πρέπει να μεγαλώνει και να ισχυροποιείται προσφέροντας φροντίδα και προστασία σε όποιο άτομο το έχει ανάγκη ανεξάρτητα από οποιοδήποτε παράγοντα αποτελεί αιτία διάκρισης ανθρώπου από άνθρωπο. Και αυτή ακριβώς είναι η αρχή πάνω στην οποία το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων πραγματοποιεί τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του.

Συγκεκριμένα ζητάμε την βοήθεια σας και συλλέγουμε:

Παιχνίδια.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Λάδι.

Μέλι

Γάλατα εβαπορε -τσάι

Κονσέρβες

Όσπρια

Χαρτικά

Παιδικά γάλατα και τροφές για ηλικίες από ενός έτους έως τεσσάρων.

Παιδικές πάνες για ηλικίες από ενός έτους έως τεσσάρων.

Σόμπες.

Κουβέρτες.

Παπούτσια και μπότες για τον χειμώνα.

Είδη κουζίνας (πιάτα, σκεύη, μαχαιροπήρουνα)

Αναδευτήρα καφέ.

Βραστήρα.

Φάρμακα ( αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για πόνο του στομάχου και μυϊκούς πόνους).

Απορρυπαντικό πλυντηρίου.

Εργαλεία.

Πινέλα για μπογιά.

Η συγκέντρωση των ανωτέρω ειδών θα πραγματοποιείται στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Εξαρχείων, Μπόταση 11 Εξάρχεια, πρώτος όροφος, κουδούνι Σωματείο 18 άνω, κάθε Πέμπτη 4μμ-7μμ και στο Χριστουγεννιάτικο bazaar μας στις 29 και 30 Δεκεμβρίου 11:00-20:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του email μας και των κοινωνικών μας δικτύων.

πηγή : https://www.facebook.com/koinonikaiatreia/