τι; : συνέλευση θεματική : οργάνωση

Τρίτη 11 Απριλίου 2023 στις 18.30

Νέα σύσκεψη για την αντιφασιστική - αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση της 9ης Μάη

Ενημέρωση από την σύσκεψη για την διοργάνωση αντιφασιστικής-αντι ιμπεριαλιστικής διαδήλωσης τιμής, μνήμης και αγώνα για την 9η Μάη.

Κάλεσμα σε νέα συζήτηση την Τρίτη 11 Απρίλη στις 18 30 στο Θεατράκι της Πρωτομαγιάς.

Έπειτα από κάλεσμα του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση για την διοργάνωση αντιφασιστικής-αντι ιμπεριαλιστικής διαδήλωσης τιμής,μνήμης και αγώνα για την 9η Μάη.

Υπήρξε κοινή συμφωνία για την αναγκαιότητα μιας τέτοιας διαδήλωσης από τις δυνάμεις και τους αγωνιστές που συμμετείχαν στην ανοιχτή κουβέντα.

Αποφασίστηκε να καλεστεί ακόμη μια συζήτηση, την Τρίτη 11 Απρίλη στις 18 30 στο θεατράκι Πρωτομαγιάς, με σκοπό να συγκροτηθεί πρωτοβουλία για την 9η Μάη και να αρχίσει η οργάνωση και η μαζικοποίηση της διαδήλωσης τιμής,μνήμης και αγώνα για την 9η Μάη.

Καλούμε οργανωμένες δυνάμεις, αγωνιστές και αγωνίστριες, εργαζόμενους και εργαζόμενες να συγκροτήσουμε από κοινού την πρωτοβουλία για την 9η Μάη και να διαδηλώσουμε μαζικά-οργανωμένα και δυναμικά τιμώντας τον Κόκκινο Στρατό και τους Αντιφασίστες Παρτιζάνους, αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα για την ήττα του ευρωνατοϊκού άξονα και την ειρήνη των λαών, για την έξοδο της χώρας μας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου
Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμονιστών/Αγωνιστών
Εργατική Ομάδα Τ-34
Επαναστατική Ενοποίηση
Σύλλογος Κορδάτος
Εργατικός Αγώνας
Αντι-Νατο Δραση
Αγωνιστές-Αγωνίστριες

πηγή : https://www.facebook.com/events/6886531466011…