Πέμπτη 18 Μαίου 2023 στις 18.00

Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης της Ομάδας Αλληλεγγύης Αστέγων

Η ομάδα αλληλεγγύης Αστέγων διοργανώνει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης στο πάρκο Ναυαρίνου, την Πέμπτη 18 Μαϊου από τις 6μμ!

Η ομάδα μας μαγειρεύει και διανέμει σχεδόν σε καθημερινή βάση φαγητό σε άτομα που το έχουν ανάγκη σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας. Οι δράσεις μας δεν χρηματοδοτούνται από κανένα χορηγό και πραγματοποιούνται χωρίς τη συνεργασία με κρατικούς ή εθελοντικούς φορείς τους οποίους μάλιστα αντιλαμβανόμαστε ως υπεύθυνους για την εξαθλίωση μεγάλης μερίδας του απλού κόσμου.

Η δράση μας αποδεικνύει στην πράξη τις δυνατότητες της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης των απλών ανθρώπων ενάντια στις λογικές ατομικισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού που επικρατούν στην κοινωνία μας σήμερα!

Γι'αυτό λοιπόν είναι σημαντική για εμάς η στήριξη του μπαρ, είτε υλική είτε απλώς αν θέλετε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή μαζί μας.
Στον χώρο θα διεξαχθεί ακουστικό live από τις 6 μέχρι τις 8 και θα ακολουθήσει μουσική απο υπολογιστή. Παράλληλα θα μπορείτε να βρείτε και μπλουζάκια για την οικονομική μας ενίσχυση.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Σεξιστικές, ρατσιστικές και διαφόρων τύπων εξουσιαστικές συμπεριφορές δεν θα είναι ανεκτές.

πηγή : https://www.facebook.com/100068507841974/post…