Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση- πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ - Καμία επέμβαση στην Γάζα! Διαδήλωση, Πέμπτη 26/10, 18:30, Προπύλαια

Να ηττηθεί το σιωνιστικό Ισραήλ

Αθήνα: Πέμπτη 26/10, 18:30, Προπύλαια

Πάτρα: Πέμπτη 26/10, 18:00, πλ. Γεωργίου

Ιωάννινα: Παρασκευή 27/10, 6μμ, Περιφέρεια

Μετά τη δίκαιη ενέργεια των Παλαιστινίων ενάντια στο Ισραηλινό κράτος στις 7 Οκτωβρίου, η Λωρίδα της Γάζας σφυροκοπείται με τον πιο κτηνώδη τρόπο από τον Ισραηλινό στρατό. 2,5 εκ. άνθρωποι βρίσκονται πολιορκημένοι σε μια φυλακή, χωρίς ρεύμα τροφή, νερό, με ακατάπαυστους βομβαρδισμούς σε κάθε σημείο, ιδιαίτερα σε νοσοκομεία, σχολεία, σταθμούς αμάχων. Πάνω από 5.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από το φασιστικό κράτος του Ισραήλ, οι μισοί γυναίκες και παιδιά. Η ρητορική των ισραηλινών ακροδεξιών θυμίζει τα πιο ρατσιστικά και αιμοσταγή καθεστώτα, αποκαλώντας τους Παλαιστίνιους «ζώα». Κάθε «διεθνές δίκαιο» έχει κουρελιαστεί: για να κρατήσουν το μοναδικό τους στήριγμα στη Μ. Ανατολή, οι δυτικοί (κυρίως οι αμερικάνοι) ιμπεριαλιστές προσφέρουν τα πάντα στους σιωνιστές, απειλώντας με εξάπλωση το μετώπου σε όλη την περιοχή.

Από κοντά ο Μητσοτάκης, συναντιέται περιχαρής με τον σφαγέα Νετανιάχου δίνοντας την στήριξη του ελληνικού καπιταλισμού με κάθε μέσο στην εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων, ζητώντας αυτή να γίνει με «το μικρότερο δυνατό κόστος»! Πολεμικό υλικό του ΝΑΤΟ φεύγει συνεχώς από την Σούδα, την Ελευσίνα, όλες τις βάσεις που έχουν παραχωρηθεί στους αμερικάνους ιμπεριαλιστές. Η ανθρώπινη ζωή γίνεται μια ασήμαντη λεπτομέρεια γι' αυτούς τους κανίβαλους, μην τυχόν και κάπου υστερήσουν στην στην τυφλή στοίχισή τους με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Μια άκρως επικίνδυνη στράτευση και συμμετοχή στον πόλεμο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, περαιτέρω εμπλοκή σε κάθε ενεργό μέτωπό τους (σε συνέχεια του Ουκρανικού).

Η πάλη των Παλαιστινίων δεν είναι «τρομοκρατία», όπως προπαγανδίζουν οι αντιδραστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο και από κοντά η νεοφιλελεύθερη δολοφονική κυβέρνηση της ΝΔ του Μητσοτάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Για πάνω από 70 χρόνια το Ισραήλ, κράτος λεβιάθαν του μιλιταρισμού, έχει επιβάλει την πιο φρικτή πραγματικότητα στους Παλαιστίνιους: κατακτά τμήματα της Παλαιστίνης, τα οποία εποικίζει με ακροδεξιούς και φασίστες, ταπεινώνει και εξευτελίζει έναν ηρωικό και περήφανο λαό. Είναι αγώνας κυριολεκτικά για την ύπαρξη, την επιβίωση, την αξιοπρέπεια, την υπεράσπιση της χώρας τους από το σιωνιστικό ακροδεξιό κράτος του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές. Είναι αγώνας υπέρ των εργατικών και λαϊκών μαζών των χωρών της Μ. Ανατολής, που έχουν γνωρίσει δεκαετίες επεμβάσεων και πολέμων. Είναι αγώνας υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού στην πάλη του ενάντια στις αστικές νεοφιλελεύθερες δυνάμεις και στους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ και ΕΕ.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή, πρέπει να συμπαρασταθούμε ολόψυχα και έμπρακτα στον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό, να μην τον αφήσουμε μόνο, να παλέψουμε για τη νίκη και τη λευτεριά του. Να απαιτήσουμε να καταργηθεί ο άξονας Ελλάδας-Ισραήλ, να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία με το σιωνιστικό κράτος. Όλοι οι αγωνιστές του εργατικού κινήματος πρέπει χωρίς τον παραμικρό δισταγμό να ταχθούμε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των Παλαιστινίων. Για την απομόνωση και ήττα του Ισραήλ, των ιμπεριαλιστών, της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Για τη νίκη του ηρωικού αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Νίκη στον αγώνα των Παλαιστινίων - Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Κάτω το σιωνιστικό κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ. Καμία στήριξη - συνεργασία!

Να αναγνωριστεί τώρα το Παλαιστινιακό κράτος και το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση

Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΑΤΟ

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ)

πηγή : https://www.okde.gr/archives/20395


Ιωάννινα Καλούμε συγκέντρωση- πορεία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ! Παρασκευή 27.10, 18:00, Περιφέρεια

κατάληψη Αντιβίωση

πηγή : https://twitter.com/radiofragmata/status/1717…