Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 14.00

Ανοιχτή συζήτηση εν όψει της Απεργίας

Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση της επιτροπής εν όψει της Απεργίας

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη κινητοποίηση της Επιτροπής μας στα γραφεία της ΔΕΗ στους Αμπελόκηπους και έπειτα από την κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε συζήτηση της Επιτροπής.

Η επίθεση απέναντί μας συνεχίζεται, οι νέοι αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος καταφθάνουν, τα σπίτια μας συνεχίζουν να ληστεύονται από τους τραπεζίτες και τα κοράκια, ενώ η ακρίβεια και η φτωχοποίηση συνεχίζεται.

Πάνω σε αυτή την κατάσταση, καλούμε κάθε κάτοικο, εργαζόμενο, νέο και νέα της περιοχής, να πλαισιώσει την Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη-Πολυγώνου, να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας μέσα στην γειτονιά.

Το Σάββατο στις 14:00 στην πλατεία του Γκύζη σας προσκαλούμε σε συζήτηση εν όψει της Απεργίας της 28ης Φλεβάρη, που τα ΜΜΕ των πλουσίων αποκρύπτουν από την επικαιρότητα και προσπαθούν να σιγήσουν οποιαδήποτε αντίσταση ξεπηδάει.

Να συζητήσουμε για την αναγκαιότητα της επιτυχίας της συγκεκριμένης απεργίας, σαν ένα πρώτο βήμα για να μπορέσουν οι αγώνες μας να δυναμώσουν και σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, να συζητήσουμε και για την συμμετοχή μας σαν γειτονιά σε κινητοποίηση στα γραφεία της Do Value το Σάββατο στις 2 του Μάρτη, αλλά και για οποιοδήποτε ζήτημα μας απασχολεί σε σχέση με την επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και το σύστημα.

Email επικοινωνίας: epitexropi.gkyexzi@protoexnmail.coexm

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6949655301, 6948375546

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Η ΤΑΞΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη - Πολυγώνου

πηγή : https://www.facebook.com/people/Επιτροπή-Αντί…