τι; : συνέλευση θεματική : οργάνωση

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 στις 19.30

Συνάντηση για την προετοιμασία Αγοράς(φόρουμ) Αθήνας 5-15 Μαίου

Μετά τη Διεθνή Αγορά στις Βρυξέλλες και την παγκόσμια διαδήλωση της 15ης Οκτωβρίου ξεκίνησε η Πορεία για την Αθήνα, μια ομάδα ανθρώπων που άρχισε να περπατάει από τη Νίκαια με προορισμό την πόλη μας (march2athens.tk). Με αφορμή την άφιξη της πορείας, θα πραγματοποιηθεί από τις 5-15 Μαρτίου, η Αγορά της Αθήνας, που θα κορυφωθεί στις παγκόσμιες ημέρες δράσης 12-15 Μαίου, με συντονισμό κινητοποιήσεων σε όλον τον κόσμο.

Η Αγορά θα είναι μια συνάντηση βασισμένη στις αρχές της ενότητας, της συνδιαμόρφωσης, του σεβασμού, της μη βίας. Ένας ανοιχτός, ακομμάτιστος χώρος, οριζόντιας δομής που θα διαμορφώνεται από την ενεργή συμμετοχή του καθενός. Στόχος είναι, άτομα αλλά και συλλογικότητες σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω συζητήσεων, δράσεων και συνελεύσεων , να ανταλλάξουμε εμπειρίες, να καταλήξουμε σε κοινούς στόχους και να εδραιώσουμε σχέσεις συνεργασίας. Έτσι θα επιτευχθεί η δικτύωση και θα προκύψουν άλλα νέα εγχειρήματα.

Η απάντηση μας στο απάνθρωπο σύστημα της δικτατορίας των οικονομικών συμφερόντων είναι η αλληλεγγύη και η αυτοοργάνωση. Δεν έχει νόημα να περιμένουμε από άλλους να μας λύσουν τα προβλήματα. Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και ας γίνουμε μέρος της λύσης!

Όλοι όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην προετοιμασία και οργάνωση της "Αγοράς της Αθήνας", ελάτε στην Ανοιχτή συνέλευσή , στο Κτίριο Γκίνη του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012, στις 7:30 το απόγευμα. Ανεξάρτητα άτομα, συλλογικότητες, συνελεύσεις και πρωτοβουλίες, ελάτε με τις ιδέες και την εμπειρία σας να συνδιαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί!

επικοινωνία :

πηγή : email που λάβαμε στις 3 Απρίλιος 02h