Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20.00

Συνέλευση για την καλή λειτουργία &οργάνωση του Μικρόπολις

Θέματα:

α) Απογραφή δομών και ομάδων.

β) Προγραμματισμός χρονιάς: Καθαριότητα και λειτουργία (κυκλική συμμετοχή ομάδων και δομών).

γ) Συντονισμός και σύσταση διαχειριστικής συνέλευσης (τεχνικές, οικονομικές, προμηθευτικές και επισκευαστικές ανάγκες).

δ) Μικρόπολις και ταυτότητα: Για τις μικρές ελεύθερες αυτονομίες της πόλης.

Στην περσινή χρονιά πήραμε στο Μικρόπολις αποφάσεις που ως αποτέλεσμα είχαν την δημιουργία δομών κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας. Όλοι και όλες που συμμετέχουμε στις δομές, στις ομάδες και στις λειτουργίες δίνουμε μορφή στο Μικρόπολις μέσω των αποφάσεων της γενικής συνέλευση της Τρίτης. Αυτή η συνέλευση αποτελεί την δομική βάση για τον χαρακτήρα της άμεσης δημοκρατίας στο Μικρόπολις και σε αυτή τη συνέλευση η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη.

Φέτος καλούμαστε όχι μόνο να συμβάλουμε στην καλή λειτουργία του, αλλά και να προβληματιστούμε μπροστά στις προκλήσεις της εποχής μας. Η άμεση δημοκρατία διαχέεται παντού ως δυνατότητα, με διάφορες μορφές αυτονομίας στην πόλη και στην χώρα, αλλά ταυτόχρονα ξεπροβάλει απέναντι μας ως μορφή αντίδρασης η κοινωνική βαρβαρότητα και η κρατική καταστολή. Σε αυτό τον κοινωνικό ανταγωνισμό το μικρόπολις πρέπει να σταθεί αντιστεκόμενο, με αλληλεγγύη προς κάθε εγχείρημα χειραφέτησης και αυτοοργάνωσης, προτάσσοντας στην πράξη την ελευθερία και την άμεση δημοκρατία.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 8.00μμ όλες οι ομάδες, δομές και άτομα συμμετέχουμε και διαμορφώνουμε από κοινού την πορεία μας μπροστά στη νέα χρονιά.

πηγή : http://micropolis-socialspace.blogspot.com/20...