Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 18.30

Κάλεσμα σε συνδιοργάνωση συλλαλητηρίου

ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.

Η τρικομματική κυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), με τη στήριξη του κεφαλαίου, συνεχίζει το αντιλαϊκό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων Παπανδέου-Παπαδήμου, θέτοντας στο στόχαστρο κάθε λαϊκό δικαίωμα και κατάκτηση, ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία, προσφέροντάς την ως δώρο στο τραπεζικό και επιχειρηματικό κεφάλαιο, το οποίο απορροφά και τη μερίδα του λέοντος (25 δις από την επικείμενη δόση των 31,5 δις θα πάει στις τράπεζες, 2,5 δις σε ομόλογο και τα υπόλοιπα στους επιχειρηματίες) από τις δόσεις των αποικιοκρατικού τύπου δανειακών συμβάσεων που το αστικό πολιτικό προσωπικό έχει υπογράψει [στο όνομα δήθεν του χρέους, ενός χρέους που ο λαός δεν δημιούργησε, δεν αναγνωρίζει και αγωνίζεται για τη διαγραφή του]. Επελαύνουν εναντίον των λαϊκών στρωμάτων, εξαθλιώνοντας το λαό, σε μια ιστορική φάση παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης, επιδιώκοντας την ισοπέδωση όλων των εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων του εικοστού αιώνα, τη λαϊκή τρομοκράτηση και ποινικοποίηση των αγώνων, αξιοποιώντας και ως εφεδρεία καταστολής τη ναζιστική-φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Οι αποικιοκρατικού χαρακτήρα Δανειακές Συμβάσεις και τα Μνημόνια αποδεικνύουν εδώ και 3 χρόνια στην πράξη ότι δεν χωράνε γιατροσόφια οποιουδήποτε τύπου για το ξεπέρασμα της καπιταλιστικής κρίσης, γιατροσόφια που θέλουν στην ουσία να συγκαλύψουν το πρόβλημα, να σπείρουν αυταπάτες και να αδρανοποιήσουν το λαό.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ! Ή θα συνεχιστεί ο αργός μας θάνατος ή θα συστρατευθούμε σε αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής που οδηγεί στον εργασιακό μεσαίωνα, σαρώνει δικαιώματα και κατακτήσεις , στην Παιδεία, στην Υγεία, σε κάθε τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας, σκορπώντας τη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία.

Για να κερδίσουν οι αγώνες μας ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

· Δημιουργία μαζικού μετώπου Παιδείας - Υγείας - Εργασίας για την ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ.

· Να μην περάσει καμία απόλυση, καμία εφεδρεία και κανένας εκβιασμός.

Η επιτυχία της Γενικής Απεργίας και των Συλλαλητηρίων την Τετάρτη 26/9πρέπει και μπορεί να είναι η μαζική απάντηση των εργαζομένων, το πρώτο βήμα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Σ αυτή την κατεύθυνση απευθυνόμαστε σε κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο, στις επιτροπές των γειτονιών, στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, στο Εργατικό κέντρο Χανίων και κάθε συλλογικότητα της πόλης μας που αντιλαμβάνεται την αναγκαιότατα συντονισμένης απάντησης, να καλέσουμε-συνδιοργανώσουμε συλλαλητήριο-προπομπό της Γενικής Απεργίας, την Κυριακή 23/9 στις 6.30μ.μ στην Πλατεία Αγοράς

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

πηγή : http://www.stekichania.gr/index.php?option=co...