Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 19.00

Συζήτηση για την οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης

Σας προσκαλούμε στη συζήτηση για την οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αλληλέγγυας οικονομίας στα Γιάννενα, την οποία συνδιοργανώνουμε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7μμ. Θα παρουσιάσουμε τα εγχειρήματα κοινωνικής αλληλεγγύης που έχουν αναπτυχθεί από κινήσεις πολιτών στην πόλη των Ιωαννίνων και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Διαπιστώνουμε ότι, με διαφορετικές αφετηρίες και τομείς παρέμβασης, απαντάμε εδώ και καιρό στην κρίση με συναφείς τρόπους. Απαντάμε συλλογικά, με αλληλεγγύη, με αξιοπρέπεια, με διαδικασίες ανοικτές και δημοκρατικές, χωρίς αποκλεισμούς με βάση τη φυλή ή το θρήσκευμα. Επιδιώκουμε τώρα να μοιραστούμε την εμπειρία αυτή με όλους τους πολίτες των Ιωαννίνων, να συναντηθούμε, να βάλουμε τα θεμέλια για στενότερη συνεργασία, με σκοπό να μην αφήσουμε κανέναν άνθρωπο μόνο του στην ανέχεια και την ανεργία, να μην αφήσουμε κανέναν άνθρωπο μόνο του απέναντι στην κρίση.

Υπογράφουν οι ακόλουθες κινήσεις πολιτών, «Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες», «Μπαξές», «Πελίτι», «Ομάδα Καλλιέργειας Γης Πανεπιστημίου», «Δίκτυο Κ».

πηγή : email που λάβαμε στις 6 Φεβρουάριος 12h