Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 στις 21.00

Party για την κάλυψη ιατρικών εξόδων φυλακισμένου αγωνιστή

Δείτε το σχετικό αρχείο party_kylikeioy.pdf

Την τρίτη 1 γενάρη ο αναρχικός επαναστάτης Παναγιώτης αργυρού, μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο ιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού από τα υπόλοιπα μέλη της Συνωμοσίας μετά το πέσιμό του από το κρεβάτι.

Από το ιατρείο του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε στο Τζανειο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με δυο αιματώματα στο κεφάλι. Το ένα αιμάτωμα αφαιρέθηκε χειρουργικά.

Στις15 Ιανουαρίου οι γιατροί στο Θριάσιο νοσοκομείο σταμάτησαν να χορηγούν στον σύντροφο της Σ.Π.Φ. Παναγιώτη Αργυρού την φαρμακευτική αγωγή νάρκωσης που τον κρατούσε σε καταστολή.

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ο σύντροφος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς Παναγιώτης Αργυρού επέστρεψε από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού. Η μεταφορά του έγινε αφού η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση. Τώρα πλέον ο Παναγιώτης έχει συνέλθει πλήρως απο το βαρύ τραυματισμό του

Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού μέχρι να αποκατασταθούν κάποια κινητικά προβλήματα που εμφανίζει εξαιτίας της δίμηνης νοσηλείας του και του μεγάλου χρονικού διαστήματος που βρισκόταν σε καταστολή.

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...