Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21.00

Βραδιά οικονομικής ενίσχυσης

Αύριο δευτέρα 15/9 στις 21:00 στο Στον Κοινωνικό Χώρο Για την Ελευθεριά Μικροπολις, θα πραγματοποιηθεί συναυλία(Ιρλανδικής και Αμερικάνικης Folk μουσικής) οικονομικής ενίσχυσης. Τα χρήματα θα διατεθούν σε φίλη για την κάλυψη Ιατρικών αναγκών. Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε.

H Φιλίζ χρειάζεται οικονομική βοήθεια, πριν 9 χρόνια είχε ένα τροχαίο με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα. Χρειάζεται να κάνει το κατά σειρά τρίτο χειρουργείο στη μέση ( αποσυμπίεση και σπονδυλοδεσία ) στη θωρακική μοίρα.

Πρέπει να γίνει το συντομότερο διότι υπάρχει κίνδυνος μόνιμης αναπηρίας .Χρειάζεται να μαζευτεί το ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ.

Σίγουρα οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες... αλλά η αλληλεγγύη είναι καθοριστικό κομμάτι της ζωής μας ( για όσους δε λειτουργούν μόνο για την πάρτη τους τουλάχιστον)

ΚΕΙΜΕΝΟ της Φιλίζ
"Πέρασαν 9 χρόνια σχεδόν 10 τον Οκτώβρη,δύσκολα με πόνο ταλαιπωρία,δάκρυα,απογοήτευση,μα πάντα με την οικογένεια,τους φίλους και τους συγγενείς να με στηρίζουν και να μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να ζω! Δοκιμάστηκα αρκετά με επιπλέον επεμβάσεις φυσιοθεραπείες, ουρολοιμώξεις, διάφορα.Είχα και καλές στιγμές, προσπάθησα να τελειώσω το παιδαγωγικό,(θα το τελειώσω που θα πάει),έκανα και τις βόλτες τα ταξίδια μου τις τρέλες μου. Όλα καλά μέχρι που ξύπνησα με τον γνωστό τρομακτικό πόνο ένα πρωί,3 μήνες φάρμακα,ενέσεις,τα πάντα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω υπομονή όσο μπορώ γιατί η επέμβαση αυτή είναι πολύ σοβαρή και δύσκολη. Δυστυχώς ο πόνος χτύπησε τα πόδια με αποτέλεσμα να παθαίνω σπαστικότητα και αστάθεια,σημάδια ότι η επέμβαση πρέπει να γίνει το συντομότερο,αλλιώς υπάρχει κίνδυνος μόνιμης αναπηρίας. Και μετά την επέμβαση υπάρχει κίνδυνος αναπηρίας αλλά πολύ μικρός. Εμπιστεύομαι όμως τον γιατρό μου ο οποίος μου έχει κάνει τις προηγούμενες επεμβάσεις. Έφυγε από το κρατικό νοσοκομείο και πήγε σε ιδιωτικό,γιαυτό και τα 7 χιλιάρικα. Με αφορμή την κοινοποίηση του θέματος μου,δεν το λέω πρόβλημα ούτε σοβαρό γιατί υπάρχουν και χειρότερα,πολύ χειρότερα,με αφορμή το θέμα μου λοιπόν είδα ότι υπάρχουν άνθρωποι,υπάρχει αλληλεγγύη,αγάπη,ενδιαφέρον. Δύσκολοι καιροί, ένα πάρα πάνω,σας ευχαριστώ λοιπόν όλες και όλους για την κοινοποίηση,τη στήριξη,το ενδιαφέρον,πραγματικά σας ευχαριστώ!!!!Ας είναι το τελευταίο.."

http://micropolis-socialspace.blogspot.gr/

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Σεπτέμβριος 20h