Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 19.00

Πρώτη συνάντηση για τα μαθήματα αυτομόρφωσης

ftim-716x1024-DrDHpW.jpg

Για 4η χρονιά επιχειρούμε στην κατάληψη την πραγματοποίηση μαθημάτων στο πλαίσιο της αυτομορφωτικής διαδικασίας. Είμαστε το ίδιο σίγουροι όσο και κατά την αρχική μας επιλογή για την εδαφικοποίηση και συλλογικοποίηση κάθε γνώσης και δεξιότητας έξω από χειραγωγικές διαδικασίες και θεσμούς με σκοπό τη δημιουργία νέων κοινωνικών σχέσεων. Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε είδους διαχωρισμούς ,αποκλεισμούς και ιεραρχίες ,συνεχίζουμε το ταξίδι στη γνώση με μόνες κατευθυντήριες γραμμές την επιθυμία και την ανάγκη του καθενός μας σε αυτή τη διαδρομή.

Η συνάντηση του Σαββάτου 12/10/13 είναι ένα πρώτο πεδίο γνωριμίας μεταξύ των συμμετεχόντων προκειμένου να οριστούν τα πρώτα «ραντεβού» για κάθε μάθημα, καθώς και να ανταλλάξουμε σκεπτικά.

Για ακόμη μια χρονιά ξεκινούν στην κατάληψη χωρίς κανένα αντίτιμο :μαθήματα για όλες τις τάξεις δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων, αραβικών, ισπανικών, γερμανικών, ελληνικών για μετανάστες, νοηματικής, υπολογιστών, κοπτοραπτικής, φωτογραφίας ,γραμμικού σχεδίου, κιθάρας και θεωρίας της μουσικής, επίσης θα ξεκινήσει για πρώτη φορά μάθημα τουρκικών, όπως και κάθε άλλο που μπορεί να προκύψει.

Ομάδα για την αυτομόρφωση και ενάντια στην εκπαίδευση.

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...