Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στις 18.30

Συνέλευση ΚΕΕΡΦΑ

56.jpg

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης

Φίλοι και φίλες,

μέσα σε πανηγυρικό κλίμα για τη σημαντική νίκη του κινήματος ενάντια στη Χρυγή Αυγή και τους φασίστες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η διήμερη πανελλαδική και διεθνής συνάντηση της ΚΕΕΡΦΑ στο γήπεδο του Ρουφ στην Αθήνα.

Συμμετοχή από πολλές πόλεις της Ελλάδας, μαζική παρουσία μεταναστών, συνδικαλιστές από τα μέτωπα των αγώνων και αντιπροσωπείες και χαιρετισμοί από μια σειρά χώρες διεθνώς.

Η πλούσια συζήτηση του διημέρου κατέληξε σε κάλεσμα για διεθνή μέρα δράσης ενάντια στο ρατσιμό και τους φασίστες στις 22 Μάρτη του 2014!

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Οκτώβρη πολλοί αγωνιστές βρέθηκαν συγκινημένοι στον τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη, για να δώσουν αγωνιστική υπόσχεση ότι η θυσία του αντιφασίστα ποιητή και μουσικού δεν θα πάει χαμένη!

Στη συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης την Κυριακή θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση σχετικά με τις συζητήσεις του διημέρου, αλλά και πώς θα προχωρήσουμε τις δράσεις τόσο ενάντια στους φασίστες, όσο και ενάντια στη ρατσιστική πολιτική της συγκυβέρνησης: κλείσιμο των ναζιστικών στρατοπέδων για τους μετανάστες, κατάργηση της FRONTEX και ανοιχτά σύνορα, νομιμοποίηση για τους μετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά, στοπ στις διώξεις αντιφασιστών αγωνιστών και του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου.

Πρώτη προτεραιότητα αποκτάει η οργάνωση συντονισμένης κινητοποίησης από διάφορες πόλεις ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη βόρεια Ελλάδα (Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή), μετά και την πρώτη σύσκεψη συντονισμού διαφόρων αντιρατσιστικών-αντιφασιστικών κινήσεων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Τετάρτη 9/10.

http://www.antiracismfascism.org/

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...