Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Π. Αντωνόπουλο και στα μέλη του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης ο τραυματισμός του Π. Κωσταντίνου

Όλοι στο πλευρό του Π. Αντωνόπουλου και των μελών του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ που δικάζονται για τους αγώνες τους

Συνεχίζεται ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης μετά την πρωτοφανή απαγόρευση της αντιΕΕ-αντικυβερνητικής πορείας ενάντια στη φιέστα της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ την Τετάρτη 8 Γενάρη, την οποία ακολούθησε η προκλητική αστυνομική βία και η αναίτια σύλληψη του Παύλου Αντωνόπουλου, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που κρατήθηκε όλο το βράδυ στα κρατητήρια.

Την Πέμπτη 9/1 στη δίκη του Π. Αντωνόπουλου, η αστυνομία επιτέθηκε με βαρβαρότητα στους συγκεντρωμένους σε ένδειξη αλληλεγγύης και τραυμάτισε στο κεφάλι τον Πέτρο Κωσταντίνο, δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για υλοποιήσει την πολιτική της κοινωνικής χρεοκοπίας που χαράζει με ΕΕ και ΔΝΤ δε διστάζει να χτυπήσει και τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα, μεταχειρίζεται το λαό και τους αγωνιστές του σαν υποτελείς. Η μόνη αξία που σέβεται είναι η κερδοφορία του κεφαλαίου και των τραπεζών. Περνάει χειροπέδες και στέλνει ΜΑΤ στους αγωνιστές, ενώ το σάπιο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο μένει στο απυρόβλητο. Αυτή η Ευρώπη της ΕΕ και γι' αυτό ο αγώνας ενάντιά της θα είναι αποφασιστικός.

Η τρομοκρατία κυβέρνησης-ΕΕ δε θα περάσει. Με την αλληλεγγύη και τον αγώνα θα στηριχτούν οι διωκόμενοι. Το λαϊκό κίνημα θα βρίσκεται δίπλα στους διωκομένους για τους αγώνες τους Π. Αντωνόπουλο και τα μέλη του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που δικάζονται γιατί έκαναν απεργία ως όφειλαν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί και αυτή στη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 10 Γενάρη, στις 9πμ, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων (κτίριο 7).

πηγή : http://www.antarsya.gr/node/1865