Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 στις 19.00

Καφενείο και παρουσίαση του ημερολογίου 2014

Απογευματινό Καφενείο και παρουσίαση του ημερολογίου 2014 ,της Αναρχικής συλλογικότητας " Sine Dominis " ,Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 ,ώρα :19:00-23:00 στην Κατάληψη Ευαγγελισμού ,Θεοτοκοπούλου 18 Ηράκλειο Κρήτης.

**************

Η έκδοση του παρόντος ημερολογίου προέκυψε με αφορμή την αφίσα, η οποία τυπώθηκε από συντρόφους στην Αθήνα, κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Επιθυμία μας ήταν να σκιαγραφήσουμε τις πτυχές ενός άλλου, καλύτερου κόσμου, χωρίς να τον περιγράψουμε επακριβώς, υπό τη μορφή κάποιας "προγραμματικής διακήρυξης", με την έμπνευση να προέρχεται από τη γενικότερη αίσθηση ρομαντισμού και ονειροπόλησης, που πηγάζει από την αφίσα αυτή. Μέσα από λόγια και περιγραφές ανθρώπων που άφησαν το στίγμα τους πάνω στην ιστορία των κοινωνικών και ταξικών αγώνων, ή μέσα από δικά μας γραπτά, επιχειρήσαμε να αποδώσουμε στην Αναρχία και τα προτάγματα της μια πιο συναισθηματική χροιά.Έχοντας κατά νου ότι οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε είναι επιβαρημένοι με μεγάλη ευθύνη και πολλές αντιξοότητες για αυτούς που αγωνίζονται, τη στιγμή που το κράτος και ο καπιταλισμός επιτίθενται λυσσαλέα σε όλο το κοινωνικό πεδίο, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη να παραμείνουμε ψύχραιμοι και σταθεροί, πατώντας γερά στα πόδια μας, ατενίζοντας με καθαρό και σίγουρο βλέμμα τα οράματα, τις ιδέες και τις αξίες μας για μια αταξική και δίχως εκμετάλλευση κοινωνία.

Για την κοινωνία της Ευτοπίας και της Αναρχίας.

Το αντίτιμο του ημερολογίου υπολογίζεται προσεγγιστικά στα 3 ευρώ επιδιώκοντας να καλύψουμε δικαστικά έξοδα συντρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ένα ποσοστό θα ενισχύσει και το Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών. Για επικοινωνία μαζί μας, σχόλια ή αποστολή του ημερολογίου: sinedominis@espiv.net .Κεντρική διανομή : Κατάληψη Ευαγγελισμού θεοτοκοπουλου 18 , Ηράκλειο .

Συντροφικά,
" Sine Dominis " Αναρχική συλλογικότητα από την κατάληψη Ευαγγελισμού

Ιανουάριος 2014 ,Ηράκλειο Κρήτης

*Το ημερολόγιο τυπώθηκε το Δεκέμβρη του 2013 σε 1000 αντίτυπα .Για να το κατεβάσετε σε ψηφιακή μορφή (pdf) πατήστε εδώ

link : http://evagelismos.squat.gr/