Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στις 19.00

Κάλεσμα για επανεκκίνηση της Ανοιχτής Συνέλευσης Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις

Σύντροφοι/ισσες,

Η τελευταία συνάντηση της "Ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις, τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και τους αυτοοργανωμένους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες" έληξε με την συμφωνία της παύσης της και την δυνατότητα επανενεργοποίησής της στην περίπτωση που προκύψουν έκτακτα γεγονότα. Την πρόταση για επανεκκίνηση θα μπορούσε να προτείνει όποια συλλογικότητα θα το έκρινε σαν αναγκαίο.

Στη βάση της παραχώρησης στο ΤΑΙΠΕΔ των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας αλλά και άλλων χώρων (π.χ. ελληνικό) και την ήδη πιεστική κατάσταση για μια σειρά κοινωνικών ή κατειλημμένων χώρων (π.χ. Θέατρο Εμπρός), προτείνουμε την από κοινού συνάντηση με προοπτική την επανεκκίνηση του σχήματος αυτού την Παρασκευή 28-3-14 στο κτίριο Γκίνη (ΕΜΠ) στις 7.00 μ.μ.

Ως σκέψεις για την χρησιμότητά του στην συγκεκριμένη συγκυρία είναι ο ευρύτερος συντονισμός και επικοινωνία των δράσεων που οργανωνονται και πραγματοποιούνται στα επιμέρους τοπικά πεδία, η οργάνωση κεντρικών δράσεων (με ενδεχόμενη κεντρική πορεία σε απόσταση 1-1.5 μήνα και ως κορύφωση σειράς κυρίως περιφερειακών δράσεων προπαγάνδισης και πίεσης), το πλατύ επικοινωνιακό άνοιγμα του αγώνα και η ενεργητική διασύνδεσή του με άλλους δυναμικούς αγώνες που αναπτύσονται σήμερα ή προκειτε να αναπτυχθούν στο επόμενο διάστημα, την απόπειρα ευρύτερου πανελλαδικού συντονισμού.

Θεωρήσαμε το συγκεκριμένο σχήμα ως το καταλληλότερο να πραγματώσει τον αγώνα που θα εξελιχθεί στο επόμενο διάστημα ως ένα σχήμα που μπορεί να συγκροτήσει ένα ευρύ μέτωπο ενός μεγάλου μέρους του κόσμου του αγώνα (καταλήψεις, στέκια, ταξικά σωματεία, γειτονιές, μεμομένους συντρόφους κτλ).

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

πηγή : https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=