Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στις 19.00

Κάλεσμα σε Κουβέντα για την καταστολή

Η λέσχη Yπογείως στην Kαλλιδρομίου 94 στη διάρκεια της ύπαρξής της έχει παλέψει κι έχει σταθεί στο πλευρό όλων όσων διώκονται και καταπιέζονται από το καπιταλιστικό κράτος και παλεύει μ' όλες της τις δυνάμεις ενάντια στον φασισμό, εθνικισμό, ρατσισμό σαν το βασικό τρόπο που το παρόν σύστημα προσπαθεί να χωρισει τους εκμεταλλευόμενους και να συντρίψει τις κοινωνικές αντιστάσεις, αλλά και να ισoπεδώσει κάθε διαφορετικότητα.

Σε ένα κράτος που βασιλεύουν οι εκμεταλευτές, οι δοσίλογοι, οι ρουφιάνοι, φασίστες και οι νεοναζί. Ο ναζισμός αλλά και η ιδεολογία που προωθείται από τους κυβερνητικούς μηχανισμούς και τα ΜΜΕ, που του στρώνουν το δρόμο, σα δηλητήριο ποτίζει κάθε πλευρά της ζωής μας και προσπαθούν σ' αυτή την εποχή παρακμής να καταστρέψουν καθετί ζωντανό μέσα στον άνθρωπο.

Μ' αφορμή την εντεινόμενη καταστολή σε στέκια, καταλήψεις, κοινωνικούς αγώνες, τις φασιστικές-ναζιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών αλλά και ντόπιων προλετάριων, την έκρηξη του κοινωνικού κανιβαλισμού, του σεξισμού και πάσης φύσεως ρατσισμού…

Σας καλούμε στην ανοιχτή κουβέντα που διοργανώνουμε την -Παρασκευή 4 Aπρίλη στις 19.00 στη Λέσχη ΜΑΣ ενάντια σε μια ζωή χωρίς πνεύμα και ελευθερία, ενάντια σε κάθε είδους καταστολή, τον ρατσισμό και το σεξισμό.

Ο όρος για τη δυνατότητα ανάπτυξης όλων μας μέσα σε μια άλλη κοινωνία που θα συντρίψει τα δεσμά της, είναι η ελευθερη και ανεμποδιστη συμμετοχη - αναπτυξη του καθένα \που την χτίζουμε, και την παλεύουμε να υπάρξει στο σήμερα μέσα από τις πολύμορφες δράσεις μας, μέσα από την προλεταριακή αλληλεγγύη, μέσα από τη μαζική επαναστατική διαδικασία που διαλύει την αποχαυνωτική εγωπαθή καθημερινότητα.

Θεωρούμε ότι το γκρεμισμα της κοινωνικής ρουτίνας από την άμεση δράση των ανωνυμων μαζων προυποθέτει το ξεκαθάρισμα και την θεωρητική ανάπτυξη όσο και την ενότητα όλων μας απέναντι στον κοινό εχθρό.

Ελάτε να θέσουμε τα ερωτήματά μας, ελάτε να διαφωνήσουμε και να συμφωνήσουμε.. Η μάχη είναι μπροστά.

Λέσχη Υπογείως Στη Καλλιδρομίου 94

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...