Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στις 22.00

Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης Water Warriors

Μετά τις 22 00 σας περιμένουμε στο Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης των Water Warriors.
Και για να συστηθούμε, Water Warriors αυτοαποκαλούνταν οι Ινδιάνοι της Βολιβίας που πολέμησαν με νύχια και με δόντια την πολυεθνική Bechtel που είχε ιδιωτικοποιήσει κάθε μορφή του νερού, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!, στις πόλεις Κοτσαμπάμπα και ΛαΠας. Σεβόμαστε τις θυσίες, τους νικηφόρους αγώνες τους κι επιθυμούμε μαθαίνοντας από αυτούς να νικήσουμε και εμείς στους δικούς μας αγώνες εδώ!

Εκτός από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ, την Κίνηση 136 και το Συντονιστικό Πολιτών και Φορέων «SOSτε το ΝΕΡΟ», είναι ανάγκη στο κίνημα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, να ενταχθούν όσο το δυνατόν πιο πολλοί.

Οι Water Warriors είμαστε εδώ για να δώσουμε μάχη σε πολιτισμικό επίπεδο με παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, με το μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων ή ακόμα και ολόκληρων βιβλίων, με προβολές ντοκιμαντέρ, με την μουσική, με πορείες, με ποδηλατοπορείες, με συνθήματα και αφίσες σε τοίχους, με πολιτικοποιημένα graffiti, με festival και με ό,τι άλλο μπορεί να κινητοποιήσει ακόμη περισσότερους.

Το 80% περίπου του ανθρώπινου εγκεφάλου αποτελείται από νερό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας λοβοτομήσει!

Δίνουμε το παρών στους δρόμους!

Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και σε κάθε άλλη μορφή φασισμού!

επικοινωνία : https://www.facebook.com/events/2383732830339

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Απρίλιος 01h