Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στις 21.00

Ανοιχτή Συνέλευση για προετοιμασία του αντιρατσιστικού φεστιβάλ

17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

4-5-6 Ιουλίου 2014

Γιατί όσο η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση ασκούν πολιτική που ευνοεί μόνο τους πλούσιους, εμείς, οι φτωχοί, οι άνεργοι και άνεργες,οι καταπιεσμένοι και καταπιεσμένες, ντόπιοι και ξένοι είμαστε εδώ για να δώσουμε τη δική μας απάντηση. Όσο ο κλοιός στενεύει τότε κεφάλαιο και κράτος έχουν να επιδείξουν μόνο στρατόπεδα συγκέντρωσης, απολύσεις,ανεργία, εξαθλίωση και καταστολή. Εμείς όμως έχουμε τα δικά μας όπλα! Την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση! Για να συναντηθούμε και να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στη φτώχεια, το ρατσισμό και το φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό!

Ανοιχτή Συνέλευση για τη συγκρότηση ομάδων εργασίας

για την προετοιμασία του φεστιβάλ

Τετάρτη 30/4/2013 9:00μμ

Κοινωνικό Κέντρο - Στέκι των Μεταναστών, Ερμού 23 κ Βενιζέλου.

Στην προετοιμασία και διοργάνωση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ χρειάζονται συλλογικότητες και άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στις παρακάτω ομάδες και ειδικότητες:

· ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ: άτομα με παιδαγωγικές γνώσεις και εμπειρία, άτομα που έχουν επαφή ή συμμετέχουν σε καλλιτεχνικές ομάδες με επίκεντρο τα παιδιά (θεατρικές ομάδες, εικαστικές ομάδες, ομάδες κουκλοθεάτρου κ.α.)

· ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ: άτομα με γνώση, εμπειρία και δυνατότητα δημιουργίας αφίσας και έντυπων στον υπολογιστή

· ΟΜΑΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: άτομα που παίζουν στα χέρια τους τη δημιουργία και συντήρηση ιστοσελίδων και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορούν να προωθήσουν το φεστιβάλ χρησιμοποιώντας sites, mail, facebook,tweeter και youtube.

· ΟΜΑΔΑ ΜΜΕ: άτομα με στοιχειώδεις γνώσεις δημοσιογραφίας που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν μία βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου της πόλης, θα αναλάβουν τις επαφές και θα οργανώσουν την παρουσία μας στα ΜΜΕ

· ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ: άτομα που έχουν σχέση και επαφή με ομάδες και καλλιτέχνες από το χώρο του πολιτισμού και θα αναλάβουν την επαφή, πρόσκληση, επικοινωνία και συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ. (θεατρικές ομάδες, φωτογράφους, εικαστικούς κ.α.) Αντίστοιχα θα αναλάβουν να κάνουν μία καταγραφή των καλλιτεχνικών ομάδων της πόλης.

· ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ/ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ: άτομα ενδεχομένως με γνώσεις αρχιτεκτονικής, χωροταξίας, αστικού περιβάλλοντος κλπ ή έστω εμπειρία σε στήσιμο φεστιβάλ που θα αναλάβουν τη χωροθέτηση κλπ

· ΟΜΑΔΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ: άτομα με γνώσεις στη χρήση κάμερας και άλλων μέσων καταγραφής του φεστιβάλ (πχ φωτογράφοι) που θα αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση του φεστιβάλ, καθώς και άτομα με γνώση δημιουργίας βίντεο (μοντάζ κλπ)

επικοινωνία :

  • ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945944962 (cosmote), 6970395852 (what's up)
  • e-mail: antiexrathess@exgmail.coexm
  • site: www.antiratsistiki.gr
  • fb: Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

πηγή : email που λάβαμε στις 28 Απρίλιος 00h